Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Ο ΣΕΓΑΣ και οι Πρωταθλητές του τιμούν τον Βαλκανιονίκη και ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη

Ο ΣΕΓΑΣ και οι πρωταθλητές του, τιμούν τον μεγάλο Βαλκανιονίκη και ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη, εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία και όλους τους αθλητές και αθλήτριες του ΣΕΓΑΣ.

Ο ΣΕΓΑΣ και οι Πρωταθλητές του τιμούν τον Βαλκανιονίκη και ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος των αθλητών/αθλητριών του ΣΕΓΑΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο του της Ομοσπονδίας και Πρωταθλητής των δρόμων ταχύτητας Γιάννης Νυφαντόπουλος, η Πρωταθλήτρια του Βάδην Όλγα Φιάσκα και ο Πρωταθλητής του μήκους Νίκος Σταματονικολός, οι οποίοι ήταν μεταξύ των λαμπαδηδρόμων που μετέφεραν την φλόγα στον βωμό του Μαραθώνα, περνώντας από την προτομή του Γρηγόρη Λαμπράκη, κατέθεσαν λουλούδια και απέδωσαν φόρο τιμής στον μεγάλο μας Βαλκανιονίκη και υπέρμαχο της ειρήνης! Μαζί τους ήταν και ο εγγονός του ειρηνιστή και βαλκανιονίκη, Γρηγόρης Λαμπράκης, που είχε την ευκαιρία να γίνει κομμάτι της διοργάνωσης, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του παππού του.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ο 39ος “Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός” είναι πάντα αφιερωμένος στον Βαλκανιονίκη και ειρηνιστή, Γρηγόρη Λαμπράκη!

Δείτε Επίσης

3ο διαδικτυακό σεμινάριο τη Δευτέρα 30/11

Στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων της Ομοσπονδίας η Επιτροπή Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Στήριξης του ΣΕΓΑΣ συνεχίζει τη φετινή περίοδο με το 3o διαδικτυακό σεμινάριο (Webinar) με θεματολογία, που αφορά την προπονητική διαδικασία.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Τα στατιστικά των νικητών

ΑΝΔΡΕΣ 60μ.: Ο Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων) κατέκτησε τον 4ο τίτλο του (2018, 2019, 2020, 2021) στα 60μ. τερματίζοντας σε 6.68 που είναι κάτω από το όριο (6.77) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τόρουν. Έχει φυσικά τρέξει φέτος σε 6.64, επίδοση που σημείωσε στο διεθνές μίτινγκ στο Ντόρτμουντ. Με την 4η νίκη του έπιασε […]