Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2021

Μεγάλο ρεκόρ του αθλητή του Παναθηναϊκού και της Arla Protein

Του Λευθέρη Πλακίδα
Φωτογραφία: Νίκος Καρανικόλας

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος (αθλητής του Παναθηναϊκού και της Arla Protein) πιστός στις προβλέψεις του, έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 2.16.49 που είναι πολύ χαμηλότερη από το δικό του ρεκόρ πριν από δύο χρόνια.

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει ότι και το πανελλήνιο ρεκόρ και μία επίδοση κοντά στο 2.11 είναι εφικτή.

Είναι ένας τρομερός αθλητής με έντονη προσωπικότητα και δυνατό χαρακτήρα στοιχεία που έρχονται να δέσουν με τη σωστή προπόνηση και την τακτική που ακολουθεί.

Αφιέρωσε τη νίκη του στο φίλο του και συναθλητή του Παναγιώτη Καραΐσκο που πριν λίγες μέρες νόσησε από COVID και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Δεύτερος ο Παναγιώτης Μπουρίκας που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έσπασε το ατομικό του ρεκόρ κατά 20 λεπτά και τρίτος ο Χαράλαμπος Πιτσιιώλης της sauconygreece που συνεχίζει να ανεβαίνει σε επιδόσεις σταθερά.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!