Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2021

Μεγάλο ρεκόρ του αθλητή του Παναθηναϊκού και της Arla Protein

Του Λευθέρη Πλακίδα
Φωτογραφία: Νίκος Καρανικόλας

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος (αθλητής του Παναθηναϊκού και της Arla Protein) πιστός στις προβλέψεις του, έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 2.16.49 που είναι πολύ χαμηλότερη από το δικό του ρεκόρ πριν από δύο χρόνια.

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει ότι και το πανελλήνιο ρεκόρ και μία επίδοση κοντά στο 2.11 είναι εφικτή.

Είναι ένας τρομερός αθλητής με έντονη προσωπικότητα και δυνατό χαρακτήρα στοιχεία που έρχονται να δέσουν με τη σωστή προπόνηση και την τακτική που ακολουθεί.

Αφιέρωσε τη νίκη του στο φίλο του και συναθλητή του Παναγιώτη Καραΐσκο που πριν λίγες μέρες νόσησε από COVID και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Δεύτερος ο Παναγιώτης Μπουρίκας που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έσπασε το ατομικό του ρεκόρ κατά 20 λεπτά και τρίτος ο Χαράλαμπος Πιτσιιώλης της sauconygreece που συνεχίζει να ανεβαίνει σε επιδόσεις σταθερά.

Δείτε Επίσης

Παράταση του Virtual Mαραθωνίου Αθήνας 2020 έως τις 27/11

Μετά την ματαίωση του Μαραθωνίου Αθήνας για το 2020, ο ΣΕΓΑΣ, σεβόμενος την ανάγκη άθλησης και συμμετοχής σε οποιασδήποτε μορφής αγώνες τόσο της Ελληνικής όσο και της παγκόσμιας δρομικής κοινότητας, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου virtual αθλητικού γεγονότος, τον «Μαραθώνιο Αθήνας.