Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2021

Μεγάλο ρεκόρ του αθλητή του Παναθηναϊκού και της Arla Protein

Του Λευθέρη Πλακίδα
Φωτογραφία: Νίκος Καρανικόλας

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος (αθλητής του Παναθηναϊκού και της Arla Protein) πιστός στις προβλέψεις του, έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 2.16.49 που είναι πολύ χαμηλότερη από το δικό του ρεκόρ πριν από δύο χρόνια.

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει ότι και το πανελλήνιο ρεκόρ και μία επίδοση κοντά στο 2.11 είναι εφικτή.

Είναι ένας τρομερός αθλητής με έντονη προσωπικότητα και δυνατό χαρακτήρα στοιχεία που έρχονται να δέσουν με τη σωστή προπόνηση και την τακτική που ακολουθεί.

Αφιέρωσε τη νίκη του στο φίλο του και συναθλητή του Παναγιώτη Καραΐσκο που πριν λίγες μέρες νόσησε από COVID και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Δεύτερος ο Παναγιώτης Μπουρίκας που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έσπασε το ατομικό του ρεκόρ κατά 20 λεπτά και τρίτος ο Χαράλαμπος Πιτσιιώλης της sauconygreece που συνεχίζει να ανεβαίνει σε επιδόσεις σταθερά.

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.