Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης υποψήφιος για τον ΣΕΓΑΣ

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ και στηρίζει την παράταξη “Αναγέννηση” και την επικεφαλής της Τασούλα Κελεσίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του:

“Ο αθλητισμός ενώνει, ο αθλητισμός είναι άμιλλα, ο αθλητισμός είναι ειρήνη, ο αθλητισμός δίνει όραμα και ελπίδα, ο αθλητισμός είναι όμως και αγώνας. Ο αείμνηστος Γρηγόρης Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, βαλκανιονίκης και μέλος της Εθνικής Ομάδας στους Ολυμπιακούς του 1936, αθλητής του Πειραϊκού Συνδέσμου, επιστήμονας γιατρός και πρωτομάρτυρας της ΕΙΡΗΝΗΣ, άφησε μεγάλη παρακαταθήκη με τους αγώνες που έκανε για να αλλάξει τα πράγματα στην Ελλάδα σε πολύ δύσκολες εποχές. 

Η πρωτοβουλία παλιών πρωταθλητών, αθλητικών σωματείων, διοικητικών στελεχών, επιφανών επιστημόνων και διακεκριμένων πολιτών, να δημιουργήσουν την κίνηση για την «Αναγέννηση» του κλασικού αθλητισμού, αλλά και η υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, μου δημιουργούν την ανάγκη να ενταχθώ κι εγώ σε αυτήν την υπέροχη αθλητική πρωτοβουλία και να δώσουμε τον δικό μας αγώνα για κάτι καλύτερο. 

Γι αυτό και σήμερα ανακοινώνω επίσημα την υποψηφιότητά μου για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου, αλλά και όλων των μεγάλων αθλητικών προσωπικοτήτων της χώρας όπως ο Κώστας Κουκοδήμος, ο Στέλιος Δημότσιος, ο Αλέξης Αλεξόπουλος, για να αγωνιστούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για τους αθλητές μας, για τα παιδιά μας, για την κοινωνία μας. 

Έχοντας αφιερώσει μία ζωή στον αθλητισμό (αθλητής, προπονητής, έφορος στον Πανιώνιο) και διατελέσει για 30 χρόνια μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του ιστορικού μαραθωνίου της Αθήνας «Γρηγόρης Λαμπράκης», ένοιωσα την ανάγκη να στηρίξω κι εγώ την προσπάθεια της «Αναγέννησης» και καλώ όλα τα αθλητικά σωματεία, σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας, να σταθούν δίπλα μας, γιατί μόνο σε κλίμα ομοψυχίας μπορούμε να το πετύχουμε. 

Γρηγόρης Λαμπράκης“.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]