Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ντεμπούτο στα 2,17 μ. για τον Μέρλο, άλμα στα 1,80 μ. για την Γκούσιν

Η Τατιάνα Γκούσιν και ο Αντώνης Μέρλος αγωνίστηκαν σήμερα σε μίτινγκ στο εξωτερικό. Η ένατη το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου στο ύψος, πήρε μέρος στο μίτινγκ του Κότμπους, όπου ολοκλήρωσε στην 10η θέση με 1,80 μ. και έντονη ανησυχία για την κατάσταση του ποδιού της.

Ντεμπούτο στα 2,17 μ. για τον Μέρλο, άλμα στα 1,80 μ. για την Γκούσιν

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου, όπως και στο Λουξεμβούργο, έτσι και στο Κότμπους είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, που δεν της επέτρεψαν να κάνει τον αγώνα που θα ήθελε. Η αθλήτρια μετά το 1,80 μ. έκανε από ένα άκυρο στο 1,84 μ. και 1,87 μ. και δεν εκτέλεσε το τρίτο της άλμα.

Ο Αντώνης Μέρλος κατέλαβε την τέταρτη θέση στο μίτινγκ ύψους στο Μπρνο με 2,17 μέτρα. Ο σημερινός ήταν ο πρώτος από τους δύο αγώνες του αθλητή στην Τσεχία, αφού το Σάββατο θα αγωνιστεί στο μίτινγκ στην πόλη Κλάντνο.

Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 2,00 μ. και συνέχισε διαδοχικά στα 2,04 μ., 2,11 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 2,14 μ., με την πρώτη τα 2,17 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 2,20 μέτρα. Ο 24χρονος αθλητής δείχνει σε θέση να ανέβει υψηλότερα και να διεκδικήσει θέση στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης. Το ρεκόρ του Μέρλου στον κλειστό στίβο είναι 2,21 μέτρα.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!