Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Νίκη για την Παπακώστα στο περιφερειακό πρωτάθλημα με 1,82 μ. στο ύψος

Οι καλές παρουσίες των αθλητών και αθλητριών μας στις ΗΠΑ συνεχίζονται.

Νίκη για την Παπακώστα στο περιφερειακό πρωτάθλημα με 1,82 μ. στο ύψος

Σειρά είχε η Σάντι Παπακώστα που αναδείχθηκε νικήτρια στο ύψος στους περιφερειακούς αγώνες που έγιναν στην Βόρεια Καρολίνα. Η αθλήτρια ξεπέρασε το 1,82 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ (1,81 μ.) στον ανοιχτό. Παράλληλα σημείωσε επίδοση καλύτερη από το όριο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, διοργάνωση στην οποία θα έχει φέτος την ευκαιρία να διεκδικήσει τη διάκριση. Η Παπακώστα μετά το 1,82 μ. άφησε το 1,85 μ. και δοκίμασε στο 1,88 μ., προκειμένου να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ της.

Στον τελικό των 800 μ. στους περιφερειακούς αγώνες PAC 12 στην Καλιφόρνια θα αγωνιστεί σήμερα η Έλλη Δεληγιάννη. Η αθλήτρια σημείωσε 2.06.89 στον προκριματικό και προκρίθηκε απευθείας στον τελικό. Η αθλήτρια προέρχεται από τον τραυματισμό που την κράτησε για λίγο πίσω στις προπονήσεις.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!