Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Night Run Karpenisi

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Στην πόλη που έχει συνδεθεί με το τρέξιμο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην Ελλάδα, θα γίνει ο αγώνας Night Run Karpenisi που θα τιμηθεί το δρομικό κίνημα. Οι περισσότεροι από τους Έλληνες ελιτ δρομείς των τελευταίων 30 ετών έχουν περάσει πολλές μέρες της ζωής τους στο Καρπενήσι. 

Στο περίφημο Αθλητικό Κέντρο αλλά και σε όλη τη γύρω περιοχή και στα δάση έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους με εκατομμύρια βήματα.

Αυτός ο αγώνας έρχεται να εμπνεύσει όσους δεν έχουν μπει ακόμη στο τρέξιμο, αλλά και να τιμήσει όλα αυτά τα μικρά και μεγάλη παιδιά που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο τρέξιμο. 

Η διοργάνωση περιέχει τρεις διαδρομές των 10, 5 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρα για παιδιά. Είναι ένας αγώνας που εντάσσεται στη σειρά Sterea Run που στόχο έχει την ανάδειξη του τρεξίματος ως ένα από τα πιο σημαντικά οχήματα τουριστικής προβολής και σε συνδυασμό με την ανάδειξη του περιβάλλοντος και της τοπικής γαστρονομίας δημιουργεί ένα ακαταμάχητο μείγμα που αναδεικνύει την περιοχή.

Μία συνδιοργάνωση από τοΟ«Α.Π.Σ. Καρπενήσι 2002» με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Καρπενησίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας. 

Οι αγώνες αυτοί ανήκουν στην κατηγορία City Run και έχουν κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης ενώ η διαδρομή του αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων διέρχεται και από το Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου. Οι διαδρομές είναι ασφαλείς, παρότι διεξάγονται νυχτερινή ώρα, καθώς διατρέχουν φωτισμένους δρόμους της πόλης. Κώνοι σήμανσης έργων θα έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της διαδρομής ενώ θα υπάρχουν και εθελοντές.

Πληροφορίες http://www.sterearun.gr/allevent?id=11076&parent=11082&root=11065 

Εγγραφές:  https://event.athletopia.com/sterearunkarpinisi?step=1

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!