Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Night Run Karpenisi

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Στην πόλη που έχει συνδεθεί με το τρέξιμο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην Ελλάδα, θα γίνει ο αγώνας Night Run Karpenisi που θα τιμηθεί το δρομικό κίνημα. Οι περισσότεροι από τους Έλληνες ελιτ δρομείς των τελευταίων 30 ετών έχουν περάσει πολλές μέρες της ζωής τους στο Καρπενήσι. 

Στο περίφημο Αθλητικό Κέντρο αλλά και σε όλη τη γύρω περιοχή και στα δάση έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους με εκατομμύρια βήματα.

Αυτός ο αγώνας έρχεται να εμπνεύσει όσους δεν έχουν μπει ακόμη στο τρέξιμο, αλλά και να τιμήσει όλα αυτά τα μικρά και μεγάλη παιδιά που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο τρέξιμο. 

Η διοργάνωση περιέχει τρεις διαδρομές των 10, 5 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρα για παιδιά. Είναι ένας αγώνας που εντάσσεται στη σειρά Sterea Run που στόχο έχει την ανάδειξη του τρεξίματος ως ένα από τα πιο σημαντικά οχήματα τουριστικής προβολής και σε συνδυασμό με την ανάδειξη του περιβάλλοντος και της τοπικής γαστρονομίας δημιουργεί ένα ακαταμάχητο μείγμα που αναδεικνύει την περιοχή.

Μία συνδιοργάνωση από τοΟ«Α.Π.Σ. Καρπενήσι 2002» με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Καρπενησίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας. 

Οι αγώνες αυτοί ανήκουν στην κατηγορία City Run και έχουν κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης ενώ η διαδρομή του αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων διέρχεται και από το Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου. Οι διαδρομές είναι ασφαλείς, παρότι διεξάγονται νυχτερινή ώρα, καθώς διατρέχουν φωτισμένους δρόμους της πόλης. Κώνοι σήμανσης έργων θα έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της διαδρομής ενώ θα υπάρχουν και εθελοντές.

Πληροφορίες http://www.sterearun.gr/allevent?id=11076&parent=11082&root=11065 

Εγγραφές:  https://event.athletopia.com/sterearunkarpinisi?step=1

Δείτε Επίσης

Επιστροφή για το TRIMORE Multisports Tour στην Καστοριά

Η TRIMORE Sport Events, σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς,  διοργανώνουν το 2ο TRIMORE M.T. Kastoria | ISOMAN 2022, στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOUR, στις 17 – 19 Ιουνίου 2022. Μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε, το TRIMORE Multisports TOUR επιστρέφει στην υπέροχη παραλίμνια […]

Το Arla PROTEIN Συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή» στο δρόμο για το Τόκιο!

Το Arla Protein, αρωγός σε πρωτοβουλίες υποστήριξης Ελλήνων αθλητών, συμμετέχει φέτος στο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Υιοθετήστε ένα Αθλητή» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της ολυμπιακής χρονιάς, η εταιρία ανακοίνωσε επίσημα την στήριξή προς τους αθλητές Κωνσταντίνο Γκελαούζο (Μαραθώνιος), Περικλή Ηλία (Ορεινή Ποδηλασία), Απόστολο Χρήστου (Κολύμβηση), Βασιλεία Καραχάλιου (Ιστιοπλοΐα), Αναστασία Μαρινάκου (Στίβος) και Ελισάβετ Πεσιρίδου […]