Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Moschopodi Trail 2023

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τα ενισχυμένα (advanced) και πλήρες (full) πακέτα θα κλείσουν τη Παρασκευή 24 Μαρτίου όπως και οι ομαδικές εγγραφές.

Moschopodi Trail 2023

Το Moschopodi Trail διανύοντας την 3η διοργάνωση προετοιμάζεται για να σας υποδεχθεί στην καρδιά της άνοιξης, στις 22-23 Απριλίου 2023.

Την άνοιξη το δάσος Μοσχοποδίου κατακλύζεται από χρώματα και αρώματα που μαγεύουν τον κάθε επισκέπτη αλλάζοντας του έστω και λίγο την διάθεση του προς το καλύτερο .Αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς ως Οργανωτική Επιτροπή, στο διήμερο του festival αγώνων βουνού στο δάσος μας, να σας σας προσφέρουμε μια πανδαισία αθλημάτων ,χρωμάτων και συναισθημάτων. Στις 22 και 23 Απριλίου το Μοσχοπόδι θα γεμίσει με παλμό , αγωνιστική διάθεση και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα με τo αγωνιστικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν και αρκετές δράσεις όπως έκθεση παιδικής ζωγραφικής, kids athletics, χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ,τοπικά έθιμα με χορό και μουσική και μια συναυλία έκπληξη ανεβάζοντας τον πήχη των φετινών των εκδηλώσεων του Moschopodi Trail 2023.

Η Expo της διοργάνωσης θα έχει επιλεγμένους εκθέτες που θα μας παρουσιάζουν νέα προιόντα τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να τα δουν και να τα δοκιμάσουν αλλά και περίπτερα περιβάλλοντικων δράσεων.

Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει

• Αγώνα ορεινής ποδηλασίας 30km(cross country)

• Αγώνες ορεινού τρεξίματος 21km & 10km

• Πεζοπορίες 10km & 5km(αρχάριους-οικογένειες)

• Παιδικός αγώνας ορεινού τρεξίματος 1km

• Moschopodi Experience που περιλαμβάνει συνδυαστικά τα 30km MTB & 21km RUN.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!