Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Γεντίκι Trail 5

Με μεγάλη επιτυχία, πέρασε στην ιστορία η πέμπτη διοργάνωση του ορεινού αγώνα Γεντίκι Trail, στο μυστικό βουνό της Λάρισας το Γεντίκι.

Με μια πραγματικά γρήγορη κούρσα στον αγώνα των 20 χλμ καθώς οι τρείς πρώτοι αθλητές έσπασαν το προηγούμενο ρεκόρ αγώνα, αλλά και μια επίσης γρήγορη κούρσα στα 5,1 χλμ έκλεισε η φετινή διοργάνωση και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους συμμετείχαν. Οι αθλητές ήρθαν από όλη την Ελλάδα και φέτος και το μυστικό βουνό της Λάρισας, το Γεντίκι και η διοργάνωση Γεντίκι Trail τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.Για την ιστορία στον αγώνα των 20 χλμ η πρώτη τριάδα αθλητών ήταν οι Φωτιάδης Αλέξανδρος με χρόνο 1.54.00, Κασιάρας Νικόλαος με χρόνο 1.55.16, και Παρμάκης Χρήστος με χρόνο 1.58.58. Στις γυναίκες, η τριάδα ήταν οι Μπαρούτη Μαριαλένα με χρόνο 2.41.34, Σαμανίδου Ελένη με χρόνο 2.44.13 και Γρηγοριάδου Ματίνα με χρόνο 2.44.51.

Στον αγώνα των 5,1 χλμ οι νικητές ήταν οι Λουτρίδης Γιάννης με χρόνο 29.05, Κλωστράκης Μιχάλης με χρόνο 29.15 και Νόλης Ηλίας με χρόνο29.38.Στις γυναίκες νικήτριες ήταν οι Βλησαρούλη Χρυσούλα με χρόνο 30.06, Χασιώτη Μελπωμένη με χρόνο 34.09 και Παπά Αναστασία με χρόνο 34.50.

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όπως Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμο Τεμπών, Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών (Δκτη και προσωπικό), 1η Στρατιά, ΕΚΑΒ, ANIMUS, ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ, τους γιατρούς  Μπασδέκη Γεώργιο, Γατσέλη Νίκο, Θωμά Φώτη, Καραγιάννη Δέσποινα, ΕΠΟΜΕΑ, ΕΟΔΥΑ, ΕΟΔ, Υπαίθριο Ζωή. την ομάδα φίλοι Γεντικίου, τους χορηγούς Λαρισαϊκή Σαμαρά, Intersport, Kaldis Coffee, ταβέρνα Νταλάκας,  Χονδρικό εμπόριο Κουτσιμανής Ηρακλής και ΣΙΑ, Ethic Sport,  Αφοι Σπυρόπουλοι, Vmax, Desocks, Πυροσβεστικά Είδη Μπέσιος, Mondelez International και όλους τους εθελοντές του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.
Την εκκίνηση στον αγώνα 20 χλμ έδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης και την εκκίνηση στον αγώνα 5,1 χλμ ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Πινακάς.

Δείτε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Ιανουαρίου

Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που είναι προγραμματισμένα για τις αρχές της νέας χρονιάς, με δεδομένη και την κατάσταση με τους περιορισμούς που ισχύουν, που κάνουν αμφίβολη τη διεξαγωγή τους στις ημερομηνίες που έχουν αρχικά προγραμματιστεί. “Σχετικά με τα ερωτήματα που υποβάλλουν εκπρόσωποι Σωματείων, προπονητές κ.λπ., αναφορικά με τη διεξαγωγή του […]

Στις 11-12 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με την υπ’ αριθ. 15/21.10.2020 απόφασή του και σύμφωνα με τον Ν. 2725/1999 (άρθρο 24) όπως ισχύει, τον Ν. 4726/2020 (άρθρο 22) και το Καταστατικό του ΣΕΓΑΣ (άρθρο 7 και επομ.) καλεί τα Σωματεία – μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την 11η  Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή και […]