Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες, οι Κυκλάδες πήραν τη σκυτάλη για το 2023

Οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες ολοκληρώθηκαν στη Λήμνο με εκατοντάδες χαρούμενα πρόσωπα αθλητών και αθλητριών από τα νησιά του Αιγαίου.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 33οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες, οι Κυκλάδες πήραν τη σκυτάλη για το 2023

Το διήμερο της γιορτής ολοκληρώθηκε με τον Έφηβο Χίου να αναδεικνύεται νικητής στη συνολική βαθμολογία και τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου να πανηγυρίζουν τη νίκη τους χορεύοντας, αγκαλιά με αθλητές απ΄όλα τα σωματεία που μετείχαν στους αγώνες.


Η παράδοση της σημαίας των αγώνων στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων


Οι αγώνες έγιναν με μεγάλη επιτυχία, καθώς η συμμετοχή από αθλητές και αθλήτριες ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ενώ καταλυτική ήταν η στήριξη του Δήμου, που συντέλεσε στην έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών στο στάδιο της Μύρινας.

Η ολοκλήρωσε των αγώνων σηματοδότησε αυτόματα και την έναρξη των ετοιμασιών για τους αγώνες του 2023. Η σημαία των αγώνων πέρασε στα χέρια του προέδρου της ΕΑΣ Κυκλάδων, Δημήτρη Πάππα, αφού οι αγώνες της επόμενης χρονιά θα επιστρέψουν σε ένα από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων.

Ο Έφηβος Χίου συγκέντρωσε 139 βαθμούς και αναδείχθηκε νικητής στους φετινούς αγώνες, ενώ στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε ο Πανναξιακός με 105 και στην τρίτη η Ένωση Καζωνη – Κάλυμνος 2000 με 70.

Δείτε τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας

Διαβάστε ακόμη τι έγινε στο αγωνιστικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

Δείτε Επίσης

Η τελική πεντάδα γυναικών της WA

Ενώ απομένουν έντεκα ημέρες για το «γκαλά» της World Athletics, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, ανακοινώθηκαν σήμερα οι πέντε τελικές υποψήφιες που θα αναδειχθεί η κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς.

Τρέξιμο στα χρόνια του κορωνοϊού

Οι αναβολές των αγώνων και πώς να ετοιμαστείτε για την επόμενη μέρα, του Δημήτρη Τζεφαλή Οι ακυρώσεις αγώνων εξαιτίας της διάδοσης του κορωνοϊού είναι πλέον καθημερινή και πιθανότατα καθολική στο σύνολο των επίσημων αγώνων μέχρι νεότερης οδηγίας από το Υπουργείο Υγείας. Μετά από σειρά μηνυμάτων που δέχτηκα από γνωστούς και άγνωστους δρομείς αποφάσισα να δώσω […]