Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Με Κώστα Κοτσίδη και στόχο ρεκόρ και Ταλίν

Η Στέλλα Κωνσταντινίδου διανύει μια περίοδο φέτος, που παρά την πανδημία με τον κορωνοϊό, υπήρξαν πολλές σημαντικές αλλαγές στην καριέρα της.

Του Τόλη Λελεκίδη

Η ταλαντούχα αθλήτρια πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και σπουδάζει στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο Μονρόε (ULM) στη Λουϊζιάνα και θέλει να ακολουθήσει κινησιολογία. Η 18χρονη πρωταθλήτρια στα 400 μέτρα έχει ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις και την παρακολουθεί στην Αμερική ο Μαλόουν. «Έχουμε μπει και στις διπλές προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένη, προσαρμόστηκα γρήγορα και είναι σημαντικό πως στο πανεπιστήμιο βρίσκομαι με άλλους τρεις Έλληνες που φοιτούν και κάνουμε παρέα», λέει στο Athletics magazine η Στέλλα Κωνσταντινίδου.

Προχώρησε πρόσφατα και σε άλλες αλλαγές, καθώς πήρε μεταγραφή από τον Αρχέλαο Κατερίνης στον ΑΣΣ Αλέξανδρο Μακεδονίας, ενώ έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή της Νίκο Μαντζόλη.

Η νεαρή θα ενταχθεί στο γκρουπ του Κώστα Κοτσίδη και μάλιστα, σε λίγο καιρό, αν πάνε όλα καλά τα Χριστούγεννα, που θα έρθει στην Ελλάδα θα κάνει προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη με τον ομοσπονδιακό προπονητή που γυμνάζει και τις Κέλλυ Σαμάνη και Μαρία Γάτου.

Σε ότι αφορά τη νέα σεζόν έχει βάλει υψηλούς στόχους. «Θέλω να πετύχω ένα ατομικό ρεκόρ και να σπάσω το πανελλήνιο στα 400μ. με 53.58 που κατέχει η Μαρίνα Βασαρμίδου. Ο μεγάλος στόχος είναι να πάρω μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ταλίν», καταλήγει η αθλήτρια από την Κατερίνη που έχει ατομικό ρεκόρ 54.89 από το 2019 στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ που είχε γίνει στο Μπακού.

Δείτε Επίσης

Σεμινάριο για το Λεμφοίδημα και την Ψυχολογία

Πώς το λεμφοίδημα επηρεάζει την καθημερινότητα, τη λειτουργικότητα, την κοινωνική ζωή και την αυτοεικόνα του ατόμου; Με ποιους τρόπους μπορεί η ασθενής να φροντίσει να έχει υγιή ψυχολογία ώστε να απαλύνει την ένταση των ψυχολογικών προεκτάσεων αυτού του πολυσύνθετου νοσήματος; Πώς η ολοκληρωμένη και έγκαιρη ενημέρωση σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη υποστήριξη αποτελούν το κλειδί […]

Ξεκίνημα στα ψηλά για την Πόλακ, κακή ημέρα για Στεφανίδη

Η Ελένη Πόλακ εμφανίστηκε ανεπηρέαστη από τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στη αρχήν της σεζόν, αλλά και από το γεγονός ότι ταξίδεψε στη Ρουέν δίχως τον προπονητή της, Μανώλη Καραγιάννη και ξεκίνησε με εξαιρετικό τρόπο τη χρονιά.