Με καστανόσουπα από τις Αρμάνες το Αλιγκάρι Run

Όλα είναι έτοιμα για το 3ο Αλιγκάρι Run που θα γίνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στα Μεγάλα Λιβάδια στο δάσος του Πάικου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και ήδη έχουν ξεπεράσει τις 450. Μέχρι τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μπορείτε να γραφτείτε και να έχετε και το ονοματεπώνυμο σας στο μπιπ νάμπερ.

Στο www.aligkarirun.gr Θα υπάρχει και μία νοστιμιά από τοπικά προιόντα, για όσους συμμετέχουν που θα έχει τη σφραγίδα των γυναικών από το χωριό Μεγάλα Λιβάδια και το σύλλογο τις Αρμάνες και ενός διακεκριμένου σεφ.”

Ο γαστρονόμος-σεφ και επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Μάρκετινγκ και Τουρισμού στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος Παλισίδης Γεώργιος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Λιβαδίων ” οι Αρμάνες” θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν καστανόσουπα προς όλους τους παρευρισκόμενους αθλητές και επισκέπτες”.

Η διοργάνωση επίσης έχει φροντίσει για τη δωρεάν μετακίνηση από τη Θεσσαλονίκη και το χώρο της ΔΕΘ, προς τα Μεγάλα Λιβάδια την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου το πρωί στις οκτώ και με επιστροφή από το χωριό μετά τις 5 το απόγευμα προς Θεσσαλονίκη.

Για όλους τους δρομείς θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονόμετρηση και στις τρεις διαδρομές και αναμνηστικό μετάλλιο και μπλούζα. Απονομές μεταλλίων θα γίνουν στους τρεις πρώτους άντρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες σε κάθε διαδρομή και αν υπάρχει η συμμετοχή που χρειάζεται στα 15 χιλιόμετρα θα γίνουν απονομές και στις ηλικιακές κατηγορίες.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα γίνει ομιλία από τον προπονητή και συγγραφέα Δημήτρη Τζεφαλή για το Ορεινό τρέξιμο (τεχνικές συμβουλές και οδηγίες) στο χώρο της Χρυσαλλίδας στη Γουμένισσα. Μία διοργάνωση από το Σύλλογο Μεγαλολιβαδιωτών, με την υποστήριξη του Δήμου Παιονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Εμπορικοεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας, της ΔΕΘ – HELEXPO και του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Δείτε Επίσης

Στις 9 Μαΐου 2021 ανοίγουν οι εγγραφές για το επετειακό “10ο ZAGORI MOUNTAIN RUNNING”

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, που η πανδημία Covid-19 δοκίμασε τις αντοχές μας κι άλλαξε τη ζωή μας, το Zagori Mountain Running, ο μεγαλύτερος και πιο αγαπημένος αγώνας ορεινού τρεξίματος της χώρας, επιστρέφει για να γιορτάσει την επέτειο των 10 χρόνων της διοργάνωσης, σε ασφαλείς συνθήκες για όλους τους παλιούς και νέους φίλους αθλητές, οι οποίοι περιμένουν με την ίδια αγωνία, όπως κι εμείς, την στιγμή του καλοκαιριού που θα επιστρέψουν στον “Τόπο πίσω απ’ το βουνό”! Για την επετειακή αυτή διοργάνωση, η οργανωτική επιτροπή έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό, ετοιμάζοντας αλλαγές σε αγωνιστικές διαδρομές και πολλές εκπλήξεις, οι οποίες θα είναι αντάξιες της πορείας, αλλά και της συναισθηματικής αξίας που έχει για όλους μας το Zagori Mountain Running.