Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Κωνσταντινούπολη 2023: Φινάλε με ατομικό ρεκόρ για τον Γιάννη Νυφαντόπουλο

Ο Γιάννης Νυφαντοπουλος μπορεί να μην πέτυχε τον αρχικό του στόχο, που ήταν ένα χρόνος κάτω από το 6.70 στα 60 μ , ωστόσο με 6.71 έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την παρουσία του στη διοργάνωση.

Κωνσταντινούπολη 2023: Φινάλε με ατομικό ρεκόρ για τον Γιάννη Νυφαντόπουλο

Ο έμπειρος αθλητής κατέλαβε την 8η θέση στη σειρά του με 6.71 και την 21η στο σύνολο και ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με δύο ατομικά ρεκόρ, αφού το πρωί είχε πετύχει 6.72.

Την κορυφαία επίδοση των ημιτελικών σημείωσε ο Ιταλός Σάμιουελ Τσεκαρέλι με 6.47, επίδοση που είναι η κορυφαία στην Ευρώπη, Ο πρωταθλητής Ευρώπης Μάρσελ Τσέικομπς (Ιταλία) ακολούθησες με 6.52.

“Σίγουρα θα ήθελα να έχω γράψει μια επίδοση κάτω από το 6.70, όμως, είμαι ικανοποιημένος που κατάφερα να τρέξω και τη δεύτερη κούρσα. Έκανα ένα ακόμη ρεκόρ και πλέον προχωράμε για τον ανοιχτό. Ο στόχος είναι να κάνω μια καλή χρονιά και να κυνηγήσω το ρεκόρ μου στα 100 μέτρα.

Τώρα πλέον η προσοχή μας στρέφεται στους υπόλοιπους που έχουν απομείνει να αγωνίζονται. Θα ανέβω στις εξέδρα για τον τελικό του επί κοντώ και αύριο για τις υπόλοιπες συμμετοχές”, είπε ο αθλητής του Περικλή Χατζηαναστασιάδη με το τέλος του αγώνα.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!