Κωνσταντινούπολη 2023: Ελληνικό χρώμα στο στάδιο “Atakoy”

Είναι γεγονός πως το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου δεν “αγκαλιάστηκε” όπως θα του άξιζε από τους φίλους του στίβου, κυρίως λόγω όσων τραγικών συμβαίνουν στην χώρα το τελευταίο διάστημα.

Κωνσταντινούπολη 2023: Ελληνικό χρώμα στο στάδιο “Atakoy”

Σήμερα όμως η εικόνα αυτή άλλαξε και αυτό χάρη στους Έλληνες που βρέθηκαν στο στάδιο για να δουν τον Μίλτο Τεντόγλου και αργότερα τον Εμμανουήλ Καραλή.

Η γωνιά των φοιτητών και καθηγητών από τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, η γωνιά με την οικογένεια του Μίλτου, η ομάδα του ΟΚΑ Καβάλας και φυσικά Έλληνες που ταξίδεψαν μεμονωμένα ή ζουν στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, έδωσαν από νωρίς το πρωί μια νότα στο στάδιο. Το…αντικείμενο του θαυμασμού, ποιος άλλος από τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι αποθεώθηκε από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με επευφημίες και χειροκροτήματα. Ο πρωταθλητής μας ανταποκρίθηκε αμέσως στους φίλους του στίβου και τους χαιρέτισε από μακριά.

Δείτε Επίσης

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με πάνω από 60 σπουδαίους ομιλητές και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.