Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Κοινή προετοιμασία Ελλήνων και Κυπρίων πρωταθλητών των ρίψεων στη Λευκωσία

Κοινή προετοιμασία πραγματοποιούν τις τελευταίες εβδομάδες τα γκρουπ Ελλήνων προπονητών στην Κύπρο.

Κοινή προετοιμασία Ελλήνων και Κυπρίων πρωταθλητών των ρίψεων στη Λευκωσία

Οι Κωστής ΠαπαμαρμάκηςΓιώργος ΜποτσκαριώβΓιώργος Μήλιος και Γιάννης Μπαρλής βρίσκονται στην Λευκωσία μαζί με τους και τις αθλήτριες τους κι έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να βάλουν τις βάσεις για τους αγώνες της χρονιάς, αλλά μέσα από την προπονητική συναναστροφή να αποκτήσουν νέα βιώματα και νέες εμπειρίες.

Στη Λευκωσία βρίσκεται η χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού, Ελίνα Τζένγκο, ο έκτος στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, οι πρωταθλητές της σφαιροβολίας Τάσος ΛατιφλάριΟδυσσέας Μουζενίδης και Μαρία Μαγκούλια. Την προετοιμασία τους στο νησί πραγματοποιούν ακόμη οι σφυροβόλοι Ιβάν Μενγκλεμπέη και Ορέστης Ντουσάκης, η επταθλήτρια Αναστασία Ντραγκομίροβα ,καθώς και νεαρότεροι αθλητές και αθλήτριες όπως οι Αρτέμιος ΑδαμάκηςΑφροδίτη ΤζατζιμάκηΑδαμαντία ΦραντζεσκάκηΣοφοκλής Κουβεδάκης.

Ο Απόστολος Παρέλλης με τον νεαρό αθλητή από την Κρήτη Αρτέμιο Αδαμάκη

Τα γκρουπ των Ελλήνων είχαν την ευκαιρία να κάνουν κοινές προπονήσεις και με τους αθλητές και τις αθλήτριές της Κύπρου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της δισκοβολίας Απόστολος Παρέλλης, ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ18 του 2022 Ιωσήφ Κεσίδης, καθώς και πολλοί άλλοι αθλητές και αθλήτριες.

Οι Έλληνες προπονητές μαζί με τους Κύπριους συναδέλφους τους Κώστα Σταθελάκο, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή και σε ζητήματα οργάνωσης του καμπ, Κυριάκο ΒασιλειάδηΜιχάλη ΠοχάνηΓιώργο ΑρέστηΧαράλαμπο Πανίκο και Γιώργο Ανδρέου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τεχνικά ζητήματα, τα oποία εφάρμοσαν και σε πρακτικό επίπεδο στη διάρκεια των κοινών προπονήσεων.

Η Ελίνα Τζένγκο στη διάρκεια της προπόνησης στη Λευκωσία
Συζήτηση για τους προπονητές και χαλάρωση για τους αθλητές στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ

Δείτε Επίσης

Νταμπλ για τη Ραφαέλα Σπανουδάκη

Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Σήμερα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Πάτρα, η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) στην τελευταία της κούρσα στη σεζόν κατάφερε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, παρόλο που ένιωσε μία ενόχληση στο πόδι. Η αθλήτρια τερμάτισε με χρόνο 23.20 (-0,3) και κατάφερε δύο νίκες στη φετινή διοργάνωση […]