Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Κλέφτηκε ολυμπιονίκης με κορίτσι και τον ψάχνει η αστυνομία!

Ο ολυμπιονίκης του 2016 στα 3.000μ. στιπλ Conselus Kipruto αναζητείται από την αστυνομία, καθώς κατηγορείται από γονείς κοριτσιού ότι την «ατίμασε» και κλέφτηκε μαζί της!

Του Τόλη Λελεκίδη

Η αστυνομία της κομητείας Nandi ψάχνει τον Κενυάτη αθλητή, αφού φέρεται να κλέφτηκε με ένα κορίτσι της Φόρμας 2, όπως ενημέρωσε το «Mwakilishi.com». «Κατατέθηκε αναφορά στο αστυνομικό τμήμα Mosoriot από τους γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι ο Kipruto «βεβήλωσε» την κόρη τους. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αμέσως εάν το κορίτσι είναι ανήλικη ή ενήλικη. Ωστόσο, ψάχνουμε τον αθλητή του οποίου η τοποθεσία παραμένει άγνωστη. Όταν συλλάβουμε τον ύποπτο, θα καταγράψουμε τη δήλωσή του και στη συνέχεια θα ολοκληρώσουμε τις έρευνες για τους ισχυρισμούς και τη δυσφήμηση», δήλωσε ο αξιωματικός του Mosoriot, Bosita Omukolongolo.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!