Κλέφτηκε ολυμπιονίκης με κορίτσι και τον ψάχνει η αστυνομία!

Ο ολυμπιονίκης του 2016 στα 3.000μ. στιπλ Conselus Kipruto αναζητείται από την αστυνομία, καθώς κατηγορείται από γονείς κοριτσιού ότι την «ατίμασε» και κλέφτηκε μαζί της!

Του Τόλη Λελεκίδη

Η αστυνομία της κομητείας Nandi ψάχνει τον Κενυάτη αθλητή, αφού φέρεται να κλέφτηκε με ένα κορίτσι της Φόρμας 2, όπως ενημέρωσε το «Mwakilishi.com». «Κατατέθηκε αναφορά στο αστυνομικό τμήμα Mosoriot από τους γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι ο Kipruto «βεβήλωσε» την κόρη τους. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αμέσως εάν το κορίτσι είναι ανήλικη ή ενήλικη. Ωστόσο, ψάχνουμε τον αθλητή του οποίου η τοποθεσία παραμένει άγνωστη. Όταν συλλάβουμε τον ύποπτο, θα καταγράψουμε τη δήλωσή του και στη συνέχεια θα ολοκληρώσουμε τις έρευνες για τους ισχυρισμούς και τη δυσφήμηση», δήλωσε ο αξιωματικός του Mosoriot, Bosita Omukolongolo.

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.