Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Καλές παρουσίες στην πρώτη ημέρα των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων – Αποτελέσματα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των 33ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στη Λήμνο.

Καλές παρουσίες στην πρώτη ημέρα των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων – Αποτελέσματα

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι μεγάλη κυρίως από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες από 30 και πλέον σωματεία από 18 νησιά του Αιγαίου.

Η Μαρία Κάσσου είναι από τα πρόσωπα του διημέρου, αφού αποτελεί μια από τις ανερχόμενες αθλήτριες στις μεσαίες αποστάσεις. Η αθλήτρια του Πανναξιακού επικράτησε στα 1.500 μ. με 4.33.19 σε μια κούρσα προπονητικού χαρακτήρα, αφού μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ξεκίνησε την προετοιμασία της για τις διοργανώσεις του 2023.

Η 16χρονη αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων Μαρία Σταυριανού (ΓΑΣ Παγχιακος), ήταν νικήτρια στα 400 μ. με 59.74 και δεύτερη στα 1.500 μ. με 5.04.13, ενώ στη σφαιροβολία η Μαρία Μαγκούλια (Ένωση Καζώνης – Κάλυμνος) σε έναν αγώνα προπόνησης επικράτησε με 14,24 μέτρα.

Ο πρωταθλητής του βάδην Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου) τίμησε και φέτος με την παρουσία του τη διοργάνωση και παράλληλα αγωνίστηκε στα 3.000 μ. βάδην, όπου τερμάτισε σε 12.40.39, σε μια κούρσα προπόνησης.


Μετά τα αγωνίσματα της πρώτης ημέρας ο Πανναξιακός, προηγείται στη βαθμολογία, με 61 βαθμούς, στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο ΑΣ Έφηβος Χίου με 57 και στην τρίτη η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης με 41 βαθμούς.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται το μεσημέρι της Κυριακής.

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη

Το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας σε πλήρη ετοιμότητα

Ποτάμι αθλητών και αθλητριών στους δρόμους της Λήμνου (vid)

Δείτε Επίσης

Kalamas River Trails – Run 2022

Στο Βουτσάρα του Δήμου Ζίτσας θα διεξαχθούν για πέμπτη φορά οι ΠαραΚαλάμιες Διαδρομές την Κυριακή των Βαΐων, 17 Απριλίου 2022. Η διαδικασία των εγγραφών ολοκληρώθηκε και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 320, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση ορεινού τρεξίματος! Δρομείς από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, αλλά και από 5 χώρες του εξωτερικού θα λάβουν μέρος […]