Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Kalamata Action & The Lake Plastira

Φέτος η σειρά αγώνων  που διοργανώνουμε εμπλουτίστηκε με δύο νέους ξεχωριστούς αγώνες σε δύο ιδιαίτερες από κάθε άποψη περιοχές της χώρας μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση φέτος να παρουσιάσουμε ότι πιο καινούργιο υπάρχει στον χώρο του Ελληνικού Τριάθλου από πλευράς προορισμών και αγώνων. Ξεκινάμε την επόμενη εβδομάδα 25-26/6 με την Καλαμάτα. Η πανέμορφη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τις άρτιες τουριστικές υποδομές που αποτελεί πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους εκατοντάδες αθλητές και συνοδούς τους που θα συμμετάσχουν στο KALAMATA ACTION 2022: https://why-n.gr/event/kalamata-action-2022/. Προμηνύεται μια ιδιαίτερα γρήγορη κούρσα που κυρίως θα διεξαχθεί δίπλα από την μαγευτική παραλία της Καλαμάτας. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο έντονων αθλητικών και όχι μόνο συγκινήσεων.

Λίγες μέρες μετά στις 10/7 ακολουθεί το THE LAKE PLASTIRA: https://why-n.gr/event/the-lake-plastira-2022/. Επισκεπτόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού ίσως το πιο αλπικό τοπίο που διαθέτει η χώρα μας. Εκεί στους πρόποδες των Αγράφων, οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στην μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα και να διαγωνιστούν στο πιο καταπράσινο τερέν για αγώνα τριάθλου που υπάρχει στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, η περιοχή της Λίμνης Πλαστήρας αποτελεί έναν δημοφιλέστατο τουριστικό προορισμό τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι καθώς  το απαράμιλλο τοπίο της περιοχής είναι μοναδικό. Επιπλέον, τα ξενοδοχεία και εστιατόριά της περιοχής είναι γνωστά για τις ξεχωριστές και πλούσιες εμπειρίες που προσφέρουν.

Μην χάσετε την εύκαιρα να συμμετάσχετε σε αυτούς τους δύο νέους αγώνες στις δύο καταπληκτικές αυτές περιοχές της χώρας μας. Οι αγώνες ταυτόχρονα είναι ενταγμένοι στην σειρά αγώνων της WTL ενώ οι κολυμβητικοί αγώνες της Καλαμάτας είναι ενταγμένοι και στην WSL

Μην χάσετε την ευκαιρία.
Κάποιοι αγώνες είναι μοναδικοί από κάθε άποψη.
Δηλώστε συμμετοχή: 
https://why-n.gr/registration-options

Δείτε Επίσης

Απάντηση προπονητών στη συνέντευξη του υφυπουργού Αθλητισμού

Με αφορμή την πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με το Μητρώο Σωματείων, ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας (ΣΠΣΒΕ) έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει:

Parga Race: Άγγελος Φέτσης 2022

Parga Race: Άγγελος Φέτσης 2022

O Ναυτικός Όμιλος Πάργας σε συνεργασία με την Εταιρεία Διοργάνωσης Αθλητικών Events “My Adventure” διοργανώνουν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου ώρα 9:00, αγώνα ορεινού τρεξίματος και Αquathlon με την επωνυμία: «7ος Άγγελος Φέτσης 2022» στη μνήμη του μεγάλου Ολυμπιονίκη, Άγγελου Φέτση, και ιστορική προσωπικότητα για την πόλη της Πάργας.