Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Kalamas River Trails – RUN Βουτσαράς, Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, σε διαμορφωμένα μονοπάτια ασφαλή και σηματοδοτημένα θα διεξαχθούν για τέταρτη φορά οι αγώνες ορεινού τρεξίματος ΠαραΚαλάμιες Διαδρομές.

Στο Δήμο Ζίτσας με αφετηρία και τερματισμό στο χωριό Βουτσαράς σας περιμένουν τρεις διαφορετικές διαδρομές, ιδανικές τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους δρομείς.

Η αγωνιστική διαδρομή είναι χωμάτινη με μονοπάτια και παλιά καλντερίμια. Τα πρώτα και τα τελευταία 500 περίπου μέτρα είναι σε άσφαλτο.

Οι αποστάσεις των διαδρομών είναι 5, 10 και 21 χιλιόμετρα.

Ο αγώνας των 21 χλμ με υψομετρική διαφορά 550μ. θα αποτελέσει μία ευκαιρία για εξαιρετική προπόνηση σε αγωνιστικό τέμπο για όσους έχουν στο πρόγραμμά τους καλοκαιρινούς, ορεινούς αγώνες. 
Για τους καινούριους δρομείς, οι άλλες δύο διαδρομές θα είναι μία ιδανική εισαγωγή στο Ορεινό τρέξιμο, σε πολύ μαλακό τερέν και με χαμηλή υψομετρική διαφορά.

Το όριο συμμετοχών ανά διαδρομή έχει οριστεί στους 75 δρομείς και οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Μαΐου. Δεν θα γίνονται εγγραφές την ημέρα του αγώνα.

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ζίτσας.

Όσοι δεν έχουν ξανατρέξει στην περιοχή θα εντυπωσιαστούν από την οργιώδη βλάστηση, τον ποταμό Καλαμά και τους παραποτάμους του καθώς και από τη ζεστή φιλοξενία των ντόπιων.
Μία λιγότερο γνωστή περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων που θα σας εκπλήξει και θα τη βάλετε στο πρόγραμμα για επόμενες αποδράσεις. 
Ραντεβού την Κυριακή 16 Μαΐου στον προαύλειο χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Βουτσαρά, από τις 9 το πρωί…

 Στοιχεία επικοινωνίας

➢ E-mail:       kalamasrivertrails@outlook.com

➢ Τηλέφωνο: Νικολάου Νικόλαος 6944 788 431

Σελίδα στο Facebook: ΠαραΚαλάμιες Διαδρομές | Facebook

Εκδήλωση στο Facebook: Kalamas River Trails – RUN 2021 | Facebook

Εγγραφές: http://bit.ly/kalamas2021

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!