Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

🔊 Ioannina Lake Run Virtual Version 2020 | 💡 Μέχρι 4 Οκτωβρίου

Virtual Run

3 απλά βήματα και η εκκίνηση δόθηκε! Κάνε την εγγραφή σου τώρα και τρέξε στο Virtual Ioannina Lake Run, από όπου και αν βρίσκεσαι.

Διαδρομές 5, 10 και 30χλμ.
Όσοι δεν κατάφεραν φέτος να τρέξουν μαζί μας, έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν στη Virtual Version του Ioannina Lake Run έως 4 Οκτωβρίου!
Κάντε την εγγραφή σας στο Virtual Ioannina Lake Run. Eξασφαλίστε το Ioannina Lake Runners Pack προσθέτοντας στη συλλογή σας το επίσημο μετάλλιο του αγώνα, το μπλουζάκι, την τσάντα μεταφοράς και το αναμνηστικό βραχιολάκι, τρέχοντας 5, 10 ή 30 χλμ.
Παράλληλα μέσω της συμμετοχής, ενισχύεται οικονομικά και το έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) και της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.ΔΙ.). Τρέχουμε φέτος, τρέχουμε…. Εγγραφές έως 4 Οκτωβρίου εδώ!

Πώς θα λάβω μέρος;

Η διαδικασία είναι απλή:
Κατεβάζω δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό μου ή μπαίνω από τον υπολογιστή μου στη διεύθυνση live.sporthive.com/event/9113.

Κάνω την εγγραφή μου πατώντας στο κουμπί Δήλωσε συμμετοχή / Sign Up. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής και της καταβολής του αντιτίμου συμμετοχής, θα λάβετε το επιβεβαιωτικό μήνυμα και μέσα στο επόμενο 24ωρο θα σας σταλεί email με τον αριθμό συμμετοχής σας.

Επιλέγω την ημέρα και την ώρα που επιθυμώ για να καλύψω την απόσταση που έχω δηλώσει (5, 10 ή 30 χλμ. ή και τα τρία). Η ημέρα αυτή μπορεί να είναι από την 21/09/20 μέχρι και την 04/10/2020.

Δηλώστε Τώρα Συμμετοχή!

Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter, Youtube 

Δείτε Επίσης

ALIGKARI BIKE FESTIVAL 2021 19 & 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

Tο πρώτο Αλιγκάρι Bike διοργανώνεται το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουνίου, από το σύλλογο Μεγαλολιβαδιωτών Πάικου, τον Δήμο Παιονίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη ΔΕΘ-HELEXPO και τον Εμπορικοεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας.

Με απόλυτη επιτυχία ο επετειακός 11ος Ιπποκράτειος Δρόμος – Οι νικητές

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 11ος επετειακός Ιπποκράτειος Δρόμος και με χιλιάδες αθλητές από Ελλάδα και εξωτερικό να συμμετέχουν. Ο αγώνας της πόλης της Λάρισας συγκέντρωσε για μια ακόμα χρονιά το ενδιαφέρον των δρομέων της χώρας μεταφέροντας στο κέντρο της πόλης της Λάρισας την ενέργεια και το πάθος των αθλητών.Οι νικητές των αγώνων και των […]