Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Η Ξένια Αργειτάκη σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το ρόλο των γυναικών

Σε συνέχεια του προγράμματος Gender Leadership της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, η Ξένια Αργειτάκη, προσκλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2022 στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Η Ξένια Αργειτάκη σε σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το ρόλο των γυναικών

Η παρουσία της στο σεμινάριο αποσκοπούσε στην αναβάθμιση της σε Επικεφαλής Συντονίστρια (senior Moderator) στο επόμενο βήμα του προγράμματος.

Σκοπός των αναβαθμισμένων σεμιναρίων είναι η ίση συμμετοχή και των δύο φύλων σε ηγετικές θέσεις στις εθνικές Ομοσπονδίες, που είναι και ο στόχος τόσο της Παγκόσμιας όσο και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.

Δείτε Επίσης

Σύγχρονες τεχνικές στην ενίσχυση της μεταμόσχευσης λεμφαδένων με ίνες κολλαγόνου

Τις νεότερες τεχνικές στη χειρουργική αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος παρουσίασε ο Δημήτρης Διονυσίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής της «THE Lymphedema Clinic», στο Συνέδριο της Τουρκικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής (Turkish Society for Reconstructive Microsurgery Congress). Στο συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στις 18-21 Μαΐου 2022, στην πόλη Bodrum ο κ. […]

Συνέχεια με τον Σταύρο Καρρέ

Δεν αλλάζει μόνο προπονητή η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, αλλά και περιοχή που θα προπονείται, καθώς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Σταύρο Καρρέ.