Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Η Σταματία Σκαρβέλη άνοιξε τη σεζόν με βολή στα 67,00 μέτρα

Η Σταματία Σκαρβέλη άνοιξε τη σεζόν, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στους αγώνες Virginia Challenge με απώτερο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η Σταματία Σκαρβέλη άνοιξε τη σεζόν με βολή στα 67,00 μέτρα

Η έμπειρη αθλήτρια κατέλαβε την έκτη θέση στη σφυροβολία με 67,00 μ. σε έναν αγώνα όπου είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 66,94 μ., 66,61 μ., 66,64 μ. και 66,52 μέτρα. Η 28χρονη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της, την ερχόμενη εβδομάδα στο Drake Relays.

Η Σκαρβέλη θα επιδιώξει στη διάρκεια της χρονιάς να βελτιώσει το ατομικό της 71,43 μ., που πέτυχε το 2022 και να διεκδικήσει τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Νωρίτερα στη σεζόν θα κληθεί να εκπροσωπήσει τη χώρα και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Σιλέσια της Πολωνίας.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2022 και συναθλήτρια της Σκαρβέλη στο γκρουπ του Νάθαν Οτ, Μπρουκ Άντερσεν, με βολή στα 79,80 μ., που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!