Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Η Σπανουδάκη ετοιμάζεται για την Κωνσταντινούπολη και σκέφτεται ήδη τους αγώνες του ανοιχτού

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη επέστρεψε εδώ και λίγες εβδομάδες στις προπονήσεις ατενίζοντας με αισιοδοξία την παρουσία της στη νέα χρονιά.

Η Σπανουδάκη ετοιμάζεται για την Κωνσταντινούπολη και σκέφτεται ήδη τους αγώνες του ανοιχτού

Η έμπειρη σπρίντερ, συμμετείχε το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, ωστόσο δεν μπόρεσε να κυνηγήσει τις επιδόσεις που θα ήθελε, καθώς έμεινε αρκετά πίσω στις προπονήσεις, τη χρονική περίοδο που έπρεπε να βρίσκεται στο βασικό κύκλο αγώνων.

Από τέλη Σεπτεμβρίου κάνω κανονικά την προπόνηση μου και αισθάνομαι πολύ καλά. Με τον cοvid-19 είχα μείνει λίγο πίσω, αφού ακόμη και αρχές Σεπτεμβρίου ένιωθα να κουράζομαι εύκολα. Η περιπέτεια αυτή έχει μείνει πίσω και πλέον στρέφω την προσοχή μου σε αυτά που έχω μπροστά μου“, είπε η Σπανουδάκη που την περσινή σεζόν στάθηκε άτυχη, αφού μετά τον covid-19 δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν, παρά το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει τη σεζόν πολύ καλά. “Έχω ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού και ευελπιστώ πως θα μπορέσω το καλοκαίρι να είμαι και στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Ήδη ο μάνατζερ μου έχει πει πως θα μπορέσει να μου εξασφαλίσει θέση σε αρκετούς αγώνες στον κλειστό, μέσα από τους οποίους θα επιδιώξω να ανεβάσω τη θέση μου στο ράνκινγκ. Το καλοκαίρι με τον covid-19 δεν κατάφερα να κάνω τους αγώνες που ήθελα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσω στο ράνκινγκ. Ο προγραμματισμός αποσκοπεί στο να κάνω μέσα στη σεζόν όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες στο εξωτερικό, μέσα από τους οποίους θα γίνομαι διαρκώς καλύτερη. Το χειμώνα πέρα από θα 60 μ. θα κάνω κάποιους αγώνες και στα 200 μέτρα“, είπε η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη, που έχει ατομικό ρεκόρ στα 200 μ. 23.11 και στα 100 μ. 11.27.

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ

Η Σπανουδάκη τον χειμώνα έτρεξε τα 60 μ. σε 7.23 ισοφάρισε το ρεκόρ της στην απόσταση και έπιασε και το όριο για τη διοργάνωση της Κωνσταντινούπολης.

Πιθανότατα τον Δεκέμβριο θα κάνουμε την προετοιμασία μας. Μια πρώτη σκέψη είναι να γίνει στην Τενερίφη, που θα έχει καλό καιρό. Πάντα υπάρχει και η λύση του Βελιγραδίου, που πηγαίνουμε τα τελευταία χρόνια. Το χειμώνα ο στόχος είναι το Ευρωπαϊκό κλειστού, ενώ το καλοκαίρι πέρα από το Παγκόσμιο έχουμε και το Ευρωπαϊκό Ομάδων, όπου θα έχουμε δύσκολο έργο“, συμπλήρωσε.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]