Η Schneider Electric κάνει Άλμα Ζωής συμμετέχοντας στο Greece Race for the Cure 2022

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε στο Greece Race for the Cure 2022, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού γύρω από τον καρκίνο του μαστού.

Η Schneider Electric κάνει «Άλμα Ζωής» συμμετέχοντας στο Greece Race for the Cure 2022

Η Schneider Electric αποτελεί εδώ και χρόνια κρίκο ζωής της διοργάνωσης, υποστηρίζοντας το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Αυτή τη χρονιά, 35 στελέχη της εταιρείας έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου και στο συμβολικό περίπατο Race for the Cure, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράσταση τους σε όλες τις γυναίκες και να διαδώσουν το μήνυμα πως μαζί είμαστε όλοι πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.

Η συμμετοχή της Schneider Electric στην πρωτοβουλία του συλλόγου «Άλμα Ζωής» αποτελεί μία από τις πολλές δράσεις που αναλαμβάνει η εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, και ταυτόχρονα μια έκφραση των εταιρικών αξιών που εστιάζουν στην προώθηση της ισότητας ευκαιριών και στη σωστή αντιμετώπιση των γυναικών, τόσο στο εργασιακό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον. Μέσα στο 2022, η Schneider Electric έχει συμπεριληφθεί στο Δείκτη Ισότητας Φύλων του Bloomberg (Bloomberg Gender-Equality Index) και στον Ευρωπαϊκό Δείκτη Διαφορετικότητας Των Φύλων (Gender Diversity Index) για τις πρακτικές της, ενώ παράλληλα η εταιρεία έχει δεσμευθεί επίσημα να εξαλείψει το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των φύλων και να ενισχύσει την γυναικεία εκπροσώπηση στο εσωτερικό της μέχρι το 2025, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής βιωσιμότητάς της.

Σχετικά με την Schneider Electric

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘Life Is On’.

Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα.
Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.

Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.

www.se.com www.se.com/gr   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βιωσιμότητα, το Electricity 4.0 και την αυτοματοποίηση επόμενης γενιάς επισκεφθείτε το παρακάτω Link: Schneider Electric Insights

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59