Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατάφερε το νταμπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξείχθει στην πόλη της Λάρισας η αθλήτρια Πολυνίκη Εμμανουηλίδου αναδείχθηκε πρώτη στα 100 μ. και έπειτα στα 200 μ. Η αθλήτρια με προπονήτρια την κυρία Κατερίνα Αλεξοπούλου τερμάτισε στα 24.80 (-1,6) και ολοκλήρωσε μία απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στη διοργάνωση.

Η νεαρή αθλήτρια είχε ως κύριο στόχο να τερματίσει κάτω από 24.50, παρόλα αυτά ο αντίπαλος της ήταν ο αντίθετος άνεμος που φυσούσε εκείνη τη στιγμή αλλά και η κόπωση της από τη συμμετοχή της σε διαρκούς αγώνες. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Χριστίνα Μπαμπίνη (Αίολος Μακεδονίας) με χρόνο 25.8(-3,6), ενώ στην τρίτη θέση νικήτρια ήταν η Λάουρα Ζενέγια (Ρόδου Σταματίου) με 25.6 (-1,6).

Στον αγώνα αντρών των 200 μ. τέσσερις αθλητές μοιράστηκαν τα τρία μετάλλια διότι οι δύο πρώτοι στη σειρά αλλά και οι δύο δεύτεροι στη σειρά έπεσαν όλοι μαζί στον τερματισμό. Πρώτος τερμάτισε τελικά ο Ο Έντυ Εκχοσού (Αθλ. Ακαδημία Ηρακλείου) με χρόνο 22.73, ενώ η δεύτερη θέση με 22.76, πήγε στον νικητή των 100 μ., Τζερμάια Ογουόμπε (ΓΑΣ Ιλισσός) με χρόνο 22.76. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε σε δύο αθλητές στους Γιάννη Χριστοφοράκη (ΟΦΗ) και Λάζαρο Τσιαούση (ΦΣΚΑ Κοζάνης), που ήταν δεύτεροι στις δύο κούρσες, με 22.76.

Δείτε Επίσης

ΕΟΕ: Ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας για την προώθηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024»

ΕΟΕ: Ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας για την προώθηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024»

Υπεγράφη στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας για την προώθηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», την ανάδειξη της Ελληνικής Ολυμπιακής πολιτιστικής κληρονομιάς και την προώθηση της Γαλλικής γλώσσας.