Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατάφερε το νταμπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξείχθει στην πόλη της Λάρισας η αθλήτρια Πολυνίκη Εμμανουηλίδου αναδείχθηκε πρώτη στα 100 μ. και έπειτα στα 200 μ. Η αθλήτρια με προπονήτρια την κυρία Κατερίνα Αλεξοπούλου τερμάτισε στα 24.80 (-1,6) και ολοκλήρωσε μία απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στη διοργάνωση.

Η νεαρή αθλήτρια είχε ως κύριο στόχο να τερματίσει κάτω από 24.50, παρόλα αυτά ο αντίπαλος της ήταν ο αντίθετος άνεμος που φυσούσε εκείνη τη στιγμή αλλά και η κόπωση της από τη συμμετοχή της σε διαρκούς αγώνες. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Χριστίνα Μπαμπίνη (Αίολος Μακεδονίας) με χρόνο 25.8(-3,6), ενώ στην τρίτη θέση νικήτρια ήταν η Λάουρα Ζενέγια (Ρόδου Σταματίου) με 25.6 (-1,6).

Στον αγώνα αντρών των 200 μ. τέσσερις αθλητές μοιράστηκαν τα τρία μετάλλια διότι οι δύο πρώτοι στη σειρά αλλά και οι δύο δεύτεροι στη σειρά έπεσαν όλοι μαζί στον τερματισμό. Πρώτος τερμάτισε τελικά ο Ο Έντυ Εκχοσού (Αθλ. Ακαδημία Ηρακλείου) με χρόνο 22.73, ενώ η δεύτερη θέση με 22.76, πήγε στον νικητή των 100 μ., Τζερμάια Ογουόμπε (ΓΑΣ Ιλισσός) με χρόνο 22.76. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε σε δύο αθλητές στους Γιάννη Χριστοφοράκη (ΟΦΗ) και Λάζαρο Τσιαούση (ΦΣΚΑ Κοζάνης), που ήταν δεύτεροι στις δύο κούρσες, με 22.76.

Δείτε Επίσης

Οι διασυλλογικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Σε 17 στάδια θα πραγματοποιηθούν οι διασυλλογικοί αγώνες αντρών και γυναικών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 20 ομίλους, ενώ ο όμιλος της Μυκόνου και Νάξου έχει διεξαχθεί ήδη, και θα αποτελέσουν την πρόκριση των αθλητών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάτρας. Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο από αθλητές όλων των ηλικιών που επιθυμούν […]