Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Η παρουσία των Ελλήνων στο μίτινγκ της Γάνδης

Η Ανθή Κυριακοπούλου τερμάτισε στην έκτη θέση των 1.500 μ. στο μίτινγκ της Γάνδης, με 4.21.56 και βελτίωσε το ατομικό της 4.25.24 από τον χειμώνα του 2022.

Η παρουσία των Ελλήνων στο μίτινγκ της Γάνδης

Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου ξεπέρασε τον εαυτό της, μία εβδομάδα από την εξίσου καλή εμφάνιση στα 800 μ. (2.06.83) στο μίτινγκ της Βουδαπέστης και πλέον στρέφει την προσοχή της επικείμενους αγώνες. Παράλληλα έγινε η όγδοη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα στον κλειστό στίβο.

Η Άρτεμις Αναστασίου έκανε δύο κούρσες στα 60 μ., αρχικά σε 7.58 στον προκριματικό, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα έτρεξε στον τελικό, όπου ήταν 11η με 7.56 πλησιάζοντας το φετινό της 7.54.

Ο Μάριος Αναγνώστου μετείχε στα 3.000 μ. σε μια κούρσα με αρκετά κλεισίματα και σπρωξίματα και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών. Ο δρομέας του Σάββα Κουμπούρα τερμάτισε στην 10η θέση με 8.09.40, στο ντεμπούτο του στους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Στα 800 μ. των Ανδρών ο Χάρης Ξενιδάκης κατέλαβε την 23η θέση στο σύνολο με 1.51.32, ενώ ο Χαράλαμπος Λαγός ήταν 37ος με 1.53.59.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Κατερίνα Κουτλή ήταν 29η με 2.13.62.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!