Η Φλώρα Ρεντούμη εκπρόσωπος των προπονητών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ

Η Φλώρα Ρεντούμη είναι η νέα εκπρόσωπος των προπονητών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ.

Η Φλώρα Ρεντούμη εκπρόσωπος των προπονητών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ

Η τροποποίηση του Νόμου στο τέλος του 2022 υποχρέωσε – λόγω κωλύματος – τον Γιώργο Πομάσκι να μείνει εκτός διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τη νέα γνωμοδότηση που έγινε με βάση τις τροποποιήσεις του Νόμου, τις προϋποθέσεις πληρούσε ο ΣΕΠΚΑ, που όρισε ως εκπρόσωπο του, την προπονήτρια και κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στα 60 μ. εμπ., Φλώρα Ρεντούμη.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ευχαρίστησε το Γιώργο Πομάσκι για τη σύντομη παρουσία του στο συμβούλιο και εξέφρασε την βεβαιότητα της, πως ο κορυφαίος Έλληνας τεχνικός, θα συνεχίσει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο τις υπηρεσίες του στο χώρο του στίβου.

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.