Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Η Ελίνα Τζένγκο στη συνέντευξη Τύπου για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία

Η χειμερινή περίοδος μόλις ολοκληρώθηκε και από το Σαββατοκύριακο (11-12/3) μπαίνουμε με δειλά βήματα στους αγώνες της θερινής περιόδου.

Η Ελίνα Τζένγκο στη συνέντευξη Τύπου για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Ευρωπαϊκό Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων είναι η διοργάνωση με την oποία ανοίγει η δράση του καλοκαιριού. Η χώρα μας όπως είναι ήδη γνωστό θα συμμετάσχει στη διοργάνωση, που θα γίνει στη Λεϊρία με δυνατή αποστολή και θα έχει την ευκαιρία για καλά πλασαρίσματα.

Οι δύο σημαντικές απώλειες της ομάδας, αφορούν τους σφυροβόλους Χρήστο Φραντζεσκάκη και Μιχάλη Αναστασάκη, που αμφότεροι διανύουν περίοδο αποκατάστασης από προβλήματα υγείας και τραυματισμού.

Η Ελίνα Τζένγκο αποτελεί το δυνατό όνομα της ομάδας και μία από τις δυνατότερες παρουσίες της διοργάνωσης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό αναμένεται με μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον μετά και τη βολή της στα 61,05 μ. στο χειμερινό ρίψεων στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η αθλήτρια θα δώσει μάλιστα το παρών στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευής στη Λεϊρία στις 18.00 (ώρα Ελλάδας).

Η ομάδα αναχωρεί για την Πορτογαλία το πρωί (08.40) της Παρασκευής και επιστρέφει την Τρίτη (14/3).

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν χθες τις συμμετοχές ανά αγώνισμα, από όπου προκύπτει ότι οι αγώνες αναμένεται να έχουν μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον και πως παρά το ότι ακόμη οι περισσότεροι διανύουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δε θα λείψουν οι εξαιρετικές επιδόσεις.

Αναλυτικά οι συμμετοχές

Σφαιροβολία Ανδρών: Αναστάσιος Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) – Οδυσσέας Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος)
Σφυροβολία Ανδρών: Γιάννης Κορακίδης (ΓΣ Μανδρών) – Ιβάν Μενγκλεμπέη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)
Σφυροβολία Ανδρών Κ23: Ορέστης Ντουσάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)

Σφαιροβολία Γυναικών: Μαρία Μαγκούλια (Ένωση Καζώνης-Καλύμνου 2000)
Δισκοβολία Γυναικών: Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΓΣ Ηλιούπολης)
Δισκοβολία Γυναικών Κ23: Σοφία Κεσσίδη (ΑΣ Κένταυρος)
Σφυροβολία Γυναικών Κ23: Σταυρούλα Κοσμίδου (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)
Ακοντισμός Γυναικών: Ελίνα Τζένγκο (ΑΣ Κένταυρος) – Αφροδίτη Μανιού (ΟΦΗ)

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!