Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Η “ατζέντα” στο Συμβούλιο της WA

Το συμβούλιο της World Athletics συνεδριάζει σήμερα και αύριο Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ανάμεσα στα θέματα είναι και η αναφορά της ομάδας δράσης για τη Ρωσία, που περιλαμβάνει και την απόφαση για το πρόγραμμα των ανεξάρτητων αθλητών (Authorized Neutral Athlete). Επίσης, θα επικυρωθούν οι ημερομηνίες σε διάφορα πρωταθλήματα του επόμενου διαστήματος. Αυτές περιλαμβάνουν το κογκρέσο της WA το 2021, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Μπάθραστ στην Αυστραλία το 2022, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι το 2022, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι το 2022. Επίσης, θα συζητηθεί το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρεξίματος που ξεκινάει το 2023. Ακόμη αναφορές για τα αναμενόμενα γεγονότα, τις σειρές αγώνων της WA και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον το 2022, το 2023 στη Βουδαπέστη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.


Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!