Η “ατζέντα” στο Συμβούλιο της WA

Το συμβούλιο της World Athletics συνεδριάζει σήμερα και αύριο Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ανάμεσα στα θέματα είναι και η αναφορά της ομάδας δράσης για τη Ρωσία, που περιλαμβάνει και την απόφαση για το πρόγραμμα των ανεξάρτητων αθλητών (Authorized Neutral Athlete). Επίσης, θα επικυρωθούν οι ημερομηνίες σε διάφορα πρωταθλήματα του επόμενου διαστήματος. Αυτές περιλαμβάνουν το κογκρέσο της WA το 2021, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Μπάθραστ στην Αυστραλία το 2022, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι το 2022, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι το 2022. Επίσης, θα συζητηθεί το νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρεξίματος που ξεκινάει το 2023. Ακόμη αναφορές για τα αναμενόμενα γεγονότα, τις σειρές αγώνων της WA και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον το 2022, το 2023 στη Βουδαπέστη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.


Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.