Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη για το μήνα Αύγουστο, με βάση την ψηφοφορία που έγινε στα social media της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν από τα πρόσωπα των αγώνων, καθώς κέρδισε δυο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Με τις νίκες της, τόσο στα 20χλμ. όσο και στα 35χλμ, έκανε ένα ιστορικό νταμπλ και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια φοβερή χρονιά για την ίδια.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΟΝΑΧΟ 2022 / 6η ΜΕΡΑ (ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)

Η Ντρισμπιώτη ήταν υποψήφια μαζί με την Ολλανδέζα Φέμκε Μπόλ (χρυσό μετάλλιο σε 400μ./ 400μ. εμπ./ 4χ400μ.), την Αλβανίδα Λουίζα Γκέγκα (χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στιπλ) και την Γερμανίδα Τζίνα Λουκενκέμπερ (χρυσό μετάλλιο σε 100μ./ 4χ100μ.), συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους και κατάφερε να κερδίσει αυτήν την τιμητική διάκριση.

Με αυτήν τη διάκριση και την ανάδειξη του Μίλτου Τεντόγλου ως κορυφαίου αθλητή του μήνα, η Ελλάδα κάνει ένα μοναδικό νταμπλ και ο μήνας Αύγουστος ανήκει ολοκληρωτικά στη χώρα μας και στις διακρίσεις της Εθνικής μας Ομάδας στίβου.

Δείτε Επίσης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Facts & Figures

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού που διεξήχθη 12-13 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ήταν το 35ο στην ιστορία της διοργάνωσης. Φιλοξενήθηκε στο Φαληρικό στάδιο για 27η φορά. Στη διάρκεια της διοργάνωσης σημειώθηκαν τρία «νταμπλ» από τον Ανδρέα Δημητράκη που κέρδισε τα 1.500μ. και 3.000μ., το οποίο ήταν το 5ο που επιτυγχάνεται στα δύο αγωνίσματα (Σπύρος […]

Fitness Conference 2021

Με μήνυμα «Το μέλλον του Fitness είναι συνδεδεμένο και με τo Digital Transformation» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ψηφιακά, την Τρίτη 29 Ιουνίου, το The Fitness Conference 2021