Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Γκούσιν, Πεσιρίδου και Λατιφλάρι αγωνίστηκαν στο Λουξεμβούργο

Η Τατιάνα Γκούσιν και η Ελισάβετ Πεσιρίδου αγωνίστηκαν σήμερα στο μίτινγκ του Λουξεμβούργου.

Γκούσιν, Πεσιρίδου και Λατιφλάρι αγωνίστηκαν στο Λουξεμβούργο

Η Πεσιριδου έκανε δύο κούρσες στα 60μ. εμπ. αφού τερμάτισε σε 8.24 στον προκριματικό και σε 8.23 στον τελικό για να καταλάβει την έβδομη θέση. Νικήτρια της κούρσας ήταν η Κύπρια Ναταλία Χριστοφή με 7.92, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ διοργάνωσης.
Η Γκούσιν κατέλαβε την τέταρτη θέση στο ύψος με άλμα στο 1,80 μέτρα. Η αθλήτρια στη συνέχεια δοκίμασε στα 1,84 μ., δίχως όμως επιτυχία. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τους αγώνες στο Κότμπους στις 25 Ιανουαρίου. Στη σφαιροβολία ο Τάσος Λατιφλάρι άνοιξε τη σεζόν με 19,12 μ., επίδοση που πέτυχε στη δεύτερη προσπάθεια του. Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ είχε ακόμη βολές στα 18,95 μ., 19,07 μ., 18.47 μ. και 18,91 μέτρα. Ο αθλητής ξεκίνησε δυνατά στη σεζόν και στις επόμενες εμφανίσεις του θα επιδιώξει πάνω από τα 19,20 μ., που είναι το ρεκόρ του στον κλειστό στίβο.

Δείτε Επίσης

3° Νάουσα Βέρμιο trail

Η Περιφερειακή ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Ηρωικής πόλεως Νάουσας και ο σύλλογος Νάουσα Βέρμιο Trail συνδιοργανώνουν τον αγώνα ορεινού τρεξίματος «3° Νάουσα Βέρμιο trail» την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021.