Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Για 1η χρονιά στην Ελλάδα διοργανώνονται τα Fitness Awards

Tα FITNESS AWARDS έρχονται, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων, όσο, επίσης, και σε επίπεδο προϊόντων, events αλλά και influencers

Διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Communications και υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους, υπηρεσίες, και προϊόντα στον ευρύτερο χώρο της άσκησης και της εκγύμνασης. Επίσης, υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν οι εταιρείες που διοργανώνουν fitness events και groups.  

Η φιλοσοφία της Boussias Communications υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει τη δεδομένη στιγμή να παραμείνει δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε ο κλάδος της γυμναστικής να εισέλθει με τις καλύτερες προοπτικές στη νέα πραγματικότητα.

Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους όπου η Boussias Communications έφερε κοντά 40 σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του fitness, για να δημιουργήσει την κριτική επιτροπή των Fitness Awards 2020. Συγκεκριμένα, με πρόεδρο τον Dr Γιώργος Τζέτζης, Καθηγητή, Πρόεδρο ΤΕΦΑΑ Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, την κριτική επιτροπή συνθέτουν 40 σημαντικές προσωπικότητες, όπως Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Managers, Αθλητές, Πρωταθλητές, Επαγγελματίες Άσκησης και Υγείας και Δημοσιογράφοι οι οποίοι στόχο έχουν αξιολογήσουν και θα αναδείξουν τις σημαντικές προόδους και την καινοτομία στο χώρο του fitness.

Ο θεσμός των βραβείων, καθώς και η τελετή απονομής θα έχουν έντονη προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη από τους Χορηγούς Επικοινωνίας σε ημερήσιες εφημερίδες, περιοδικά, online καμπάνιες, όλα μέσα της Boussias Communications, καθώς και στο εξατομικευμένο website.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο fitnessawards.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 17 Ιουλίου 2020.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!