Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Φθινόπωρο οι Majors Μαραθώνιοι- Μόνο η Βοστώνη την άνοιξη

Οι διοργανωτές του Μαραθωνίου του Τόκιο ανακοίνωσαν πως ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου του 2021.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ο Μαραθώνιος στην ιαπωνική πρωτεύουσα παραδοσιακά πραγματοποιούνταν την άνοιξη, αλλά λόγω της κατάστασης με την πανδημία του Covid-19 μεταφέρθηκε για το φθινόπωρο.

Έτσι, οι πέντε από τους έξι αγώνες της σειράς Abbott World Marathon Majors μεταφέρθηκαν για το φθινόπωρο της νέας χρονιάς και μόνο ο Μαραθώνιος στη Βοστώνη παραμένει να γίνει την άνοιξη.

Όπως είναι η κατάσταση και σύμφωνα με τον προγραμματισμό ο Μαραθώνιος στο Βερολίνο θα διεξαχθεί στις 26 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο στις 3 Οκτωβρίου, στο Σικάγο στις 10 Οκτωβρίου, στο Τόκιο στις 17 Οκτωβρίου και στη Νέα Υόρκη στις 7 Νοεμβρίου. Ο Μαραθώνιος στο Σικάγο είναι να γίνει στις 19 Απριλίου του 2021.

Δείτε Επίσης

“Μένουμε ασφαλείς και θα είμαστε όλοι ξανά μαζί στη γραμμή εκκίνησης στον Μαραθώνιο της Αθήνας στις 14/11/2021”

Κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, ολυμπιονίκες και άνθρωποι της επικοινωνίας στέλνουν το μήνυμα σε χιλιάδες δρομείς απ΄όλο τον κόσμο!

Απάντηση προπονητών στη συνέντευξη του υφυπουργού Αθλητισμού

Με αφορμή την πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με το Μητρώο Σωματείων, ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας (ΣΠΣΒΕ) έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει: