Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Φουλ κλειστός για την Κλαούντια-Ελένη Πόλακ

Η Κλαούντια- Ελένη Πόλακ έκανε μια εξαιρετική σεζόν, παρά τα προβλήματα λόγω της πανδημίας με τον κορωνοϊό.

Του Τόλη Λελεκίδη

Ξεκίνησε δυνατά τη χρονιά πηδώντας στον κλειστό στο επί κοντώ 4,65μ. που είναι το ατομικό της ρεκόρ και συνέχισε το ίδιο στον ανοιχτό με άλμα στα 4,70μ. που είναι η απόλυτη ατομική της επίδοση. Μάλιστα, την έφερε σε υψηλές θέσεις στον κόσμο, αφού είναι 8η. Κέρδισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανοιχτό και κλειστό στίβο και με «όπλο» την εξέλιξή της αυτή έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν έχοντας βάλει με τον προπονητή της Μανώλη Καραγιάννη, ψηλά τον… πήχη.

«Αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε τις μονές προπονήσεις το απόγευμα στον Άγιο Κοσμά με την Ελένη και από την επόμενη μπαίνουμε στις διπλές. Είμαι ικανοποιημένος από τη φετινή της παρουσία, παρά το γεγονός πως δεν είχε και κίνητρο, καθώς ακυρώθηκαν όλες οι μεγάλες διοργανώσεις. Παρόλα αυτά και είχε μεγάλα άλματα και καταφέραμε να κρατηθούμε στη χρονιά, καθώς ο τελευταίος της αγώνας ήταν τον Σεπτέμβριο στη Φιλοθέη», λέει στο Athletics magazine ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άφησε πίσω της και «χτυπήματα» που δέχθηκε από κάποιους, καθώς υπήρχαν συμφέροντα, που προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους «επιτέθηκαν» στη νεαρή επικοντίστρια. Μια προσπάθεια που επηρέασε ψυχολογικά την άλτρια του Α.Ο. Μεγάρων, η οποία θα συνεχίσει να αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα του Συλλόγου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Τόρουν. Θα μπούμε από νωρίς σε αγώνες για να εξασφαλίσει η Ελένη την πρόκριση. Επίσης, θα κυνηγήσει ένα ρεκόρ και αυτό που θέλουμε είναι σταθερότητα σε μεγάλα άλματα. Θα μπει τουλάχιστον σε τρία με τέσσερα μίτινγκ στο εξωτερικό και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αν πάνε όλα καλά του χρόνου», καταλήγει ο Έλληνας τεχνικός που έχουν αποφασίσει, εκτός απροόπτου, τη χειμερινή περίοδο να προετοιμαστούν στην Αθήνα.

Φωτογραφία: Nassos Triantafyllou / azspotsimages

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!