Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

“ΦωνάΖΩΝΤΑΣ” ΈΝΩΣΗ – ΛΟΓΟΣ – ΖΩΗ

11-14 Φεβρουαρίου 2022

Εργαστήρια Σώματος & Πνεύματος στην Ψυχή του Βουνού: τοποθεσία “MONTANEMA” HANDMADE VILLAGE

Ένα τετραήμερο εσωτερικής εξερεύνησης με πρακτικές αφιερωμένες στην Ένωση Σώματος – Πνεύματος με βασικό εργαλείο… τη Φωνή μας: Μαθαίνουμε να ακούμε την εσωτερική μας φωνή , να εμπιστευόμαστε τη δόνηση της όταν εξωτερικεύεται , να τη χρησιμοποιούμε για να συνδεθούμε με εμάς και τους γύρω μας ποιοτικά και ουσιαστικά ! Ένα τετραήμερο γεμάτο από εργαστήρια προσωπικής αναζήτησης -Σώματος και Πνεύματος.

Θα ανακαλύψουμε τρόπους ΕΝΩΣΗΣ με τον Αληθινό μας Εαυτό , με έναν μόνο σκοπό: την Αυθεντική και Ποιοτική Επικοινωνία με ΕΜΑΣ και με τους ΓΥΡΩ μας.

Γιατί ; γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ζούμε: σε αρμονία με την Αληθινή μας Φύση! Όλα αυτά , επιλέγουμε να συμβούν στο πιο όμορφο “καταφύγιο” , στην Ψυχή του Βουνού: Montanema Handmade Village. Εργαστήρια Yoga – MindFulness – Inspirational Speech.

Σε αυτή τη μοναδική απόδραση – ευκαιρία , σε θέλουμε ΜΑΖΙ!

Διδάσκουν: Μαρία Μαγκανάρη , Senior Yoga Teacher – Teacher Trainer Στέλλα Σαμαρτζή , Yoga Teacher – Corporate Wellness Expert – Wellness Coach Απόστολος Κουμαρίνος , ιδρυτής THE SPEAKERS

Πληροφορίες – Ερωτήσεις: [email protected] και στα τηλέφωνα : Mαρία : 6975228543 / Στέλλα : 6942462605

  • Ετικέτες:

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!