“ΦωνάΖΩΝΤΑΣ” ΈΝΩΣΗ – ΛΟΓΟΣ – ΖΩΗ

11-14 Φεβρουαρίου 2022

Εργαστήρια Σώματος & Πνεύματος στην Ψυχή του Βουνού: τοποθεσία “MONTANEMA” HANDMADE VILLAGE

Ένα τετραήμερο εσωτερικής εξερεύνησης με πρακτικές αφιερωμένες στην Ένωση Σώματος – Πνεύματος με βασικό εργαλείο… τη Φωνή μας: Μαθαίνουμε να ακούμε την εσωτερική μας φωνή , να εμπιστευόμαστε τη δόνηση της όταν εξωτερικεύεται , να τη χρησιμοποιούμε για να συνδεθούμε με εμάς και τους γύρω μας ποιοτικά και ουσιαστικά ! Ένα τετραήμερο γεμάτο από εργαστήρια προσωπικής αναζήτησης -Σώματος και Πνεύματος.

Θα ανακαλύψουμε τρόπους ΕΝΩΣΗΣ με τον Αληθινό μας Εαυτό , με έναν μόνο σκοπό: την Αυθεντική και Ποιοτική Επικοινωνία με ΕΜΑΣ και με τους ΓΥΡΩ μας.

Γιατί ; γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ζούμε: σε αρμονία με την Αληθινή μας Φύση! Όλα αυτά , επιλέγουμε να συμβούν στο πιο όμορφο “καταφύγιο” , στην Ψυχή του Βουνού: Montanema Handmade Village. Εργαστήρια Yoga – MindFulness – Inspirational Speech.

Σε αυτή τη μοναδική απόδραση – ευκαιρία , σε θέλουμε ΜΑΖΙ!

Διδάσκουν: Μαρία Μαγκανάρη , Senior Yoga Teacher – Teacher Trainer Στέλλα Σαμαρτζή , Yoga Teacher – Corporate Wellness Expert – Wellness Coach Απόστολος Κουμαρίνος , ιδρυτής THE SPEAKERS

Πληροφορίες – Ερωτήσεις: [email protected] και στα τηλέφωνα : Mαρία : 6975228543 / Στέλλα : 6942462605

  • Ετικέτες:

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59