“ΦωνάΖΩΝΤΑΣ” ΈΝΩΣΗ – ΛΟΓΟΣ – ΖΩΗ

11-14 Φεβρουαρίου 2022

Εργαστήρια Σώματος & Πνεύματος στην Ψυχή του Βουνού: τοποθεσία “MONTANEMA” HANDMADE VILLAGE

Ένα τετραήμερο εσωτερικής εξερεύνησης με πρακτικές αφιερωμένες στην Ένωση Σώματος – Πνεύματος με βασικό εργαλείο… τη Φωνή μας: Μαθαίνουμε να ακούμε την εσωτερική μας φωνή , να εμπιστευόμαστε τη δόνηση της όταν εξωτερικεύεται , να τη χρησιμοποιούμε για να συνδεθούμε με εμάς και τους γύρω μας ποιοτικά και ουσιαστικά ! Ένα τετραήμερο γεμάτο από εργαστήρια προσωπικής αναζήτησης -Σώματος και Πνεύματος.

Θα ανακαλύψουμε τρόπους ΕΝΩΣΗΣ με τον Αληθινό μας Εαυτό , με έναν μόνο σκοπό: την Αυθεντική και Ποιοτική Επικοινωνία με ΕΜΑΣ και με τους ΓΥΡΩ μας.

Γιατί ; γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ζούμε: σε αρμονία με την Αληθινή μας Φύση! Όλα αυτά , επιλέγουμε να συμβούν στο πιο όμορφο “καταφύγιο” , στην Ψυχή του Βουνού: Montanema Handmade Village. Εργαστήρια Yoga – MindFulness – Inspirational Speech.

Σε αυτή τη μοναδική απόδραση – ευκαιρία , σε θέλουμε ΜΑΖΙ!

Διδάσκουν: Μαρία Μαγκανάρη , Senior Yoga Teacher – Teacher Trainer Στέλλα Σαμαρτζή , Yoga Teacher – Corporate Wellness Expert – Wellness Coach Απόστολος Κουμαρίνος , ιδρυτής THE SPEAKERS

Πληροφορίες – Ερωτήσεις: [email protected] και στα τηλέφωνα : Mαρία : 6975228543 / Στέλλα : 6942462605

  • Ετικέτες:

Δείτε Επίσης

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Πάνω από 60 κορυφαίοι ομιλητές στο Front Runners in Sports Management 5.0 στις 7-9 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο συνέδριο για το αθλητικό management και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με πάνω από 60 σπουδαίους ομιλητές και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες που αφορούν στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία.