Το Νο 1 Περιοδικό για τον Ελληνικό Στίβο

Faethon olympus marathon – έναρξη πληρωμών

Ανακοίνωση της επιτροπής αγώνα

Αγαπητοί Δρομείς,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε  πως την Τρίτη 1/6/2021 ξεκινάνε οι πληρωμές και  για τους 3 αγώνες της διοργάνωσης του 10ου επετειακού «F.O.M Απόστολος Τσουρέκας»

1) Faethon Olympus Marathon 44 km

2) Rupicapra 20 km

3) Faethon Trail 15 km

 Όλοι όσοι έχετε κάνει προεγγραφή ,θα μπορείτε από την Τρίτη 1 Ιουνίου  ως  την Τρίτη 22 Ιουνίου (σημειώστε αν συμπληρωθεί νωρίτερα ο αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε αγώνα οι εγγραφές κλείνουν αυτόματα)  να προχωρήσετε στην κατάθεση του αντίτιμου έτσι ώστε να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή και να βρεθείτε στην εκκίνηση του απόλυτου sky running αγώνα στη χώρα μας..

Faethon = 40€

Rupicapra = 20€

Faethon Trail =10€

Ακολουθώντας όλες τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γ.Γ. Αθλητισμού για τις διοργανώσεις εκτός σταδίων , για φέτος, ο αριθμός συμμετεχόντων στους 3  αγώνες της διοργάνωσης καθορίζεται ως εξής:

F.O.M  44k: 200 αθλητές

Rupicapra  20k: 200 αθλητές

Faethon Trail : 200 αθλητές

Οι αθλητές που  θα συμμετάσχουν στους αγώνες της διοργάνωσης , θα πρέπει να έχουν μαζί τους,  πιστοποιητικό εμβολιασμού ή Rapid test εντός του 24ωρου πριν τον αγώνα ή PCR test εντός του 48ώρου πριν τον αγώνα, όλοι οι συμμετέχοντες το οποίο θα επιδεικνύουν στη γραμματεία κατά την παραλαβή του Bib number (αριθμού συμμετοχής)

Επίσης

  • Ηλεκτρονικές εγγραφές εκ των προτέρων – όχι συναθροίσεις σε γραμματεία.
  • Δεν επιτρέπονται οι τελετές απονομών.
  • Κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό της διαδρομής, μέτρα αποφυγής συνωστισμού με προβλέψεις συνεχούς ροής των συμμετεχόντων.
  • Χρήση μάσκας μέχρι την εκκίνηση και ξανά μετά τον τερματισμό.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν ως και την 5η  Ιουνίου 2021.Σας περιμένουμε στις 10-11 Ιουλίου στον Κοκκινοπλό μας.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα

Δείτε Επίσης

Απονεμήθηκαν τα Fitness Awards 2020, τα βραβεία που επιβραβεύουν την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες στον χώρο του fitness.

Υπό το φως του αττικού ουρανού εκπρόσωποι των εταιρειών που διακρίθηκαν στα Fitness Awards 2020 παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μια βραδιά όπου η αγάπη για καινοτόμα – ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με την εκγύμναση έλαμψε. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για πρώτη χρονιά από την Boussias Communications και ανέδειξαν καινοτόμες πρακτικές σε υπηρεσίες ή προϊόντα […]