Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Έξι ελληνικές παρουσίες στην Καρλσρούη και δυο στο Λονδίνο

Έξι αθλητές και αθλήτριες από τη χώρα μας θα αγωνιστούν το Σάββατο (20/5) στο μίτινγκ της Καρλσρούης.

Έξι ελληνικές παρουσίες στην Καρλσρούη και δυο στο Λονδίνο

Η Μαρία Κάσσου και η Ειρήνη Τσουπάκη θα λάβουν μέρος στα 5.000 μ. με στόχο μέσα από τον ανταγωνισμό της κούρσας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Η Κάσσου έχει ατομικό ρεκόρ στην απόσταση 16.22.13, ενώ η Τσουπάκη 16.32.74 από το περσινό μίτινγκ στην Καρλσούη. Η Κάσσου θέλει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23, διοργάνωση στην οποία θα διεκδικήσει τη διάκριση. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών θα πάρει θέση εκκίνησης ο Δημήτρης Τσάκαλος, ενώ στα 1.500 μ. θα αγωνιστεί ο Σέργιος Διακοστεφανής. Στα 3.000 μ. στιπλ ο Οδυσσέας Κίκας θα διεκδικήσει το όριο (9.13.00) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, ενώ στην ίδια απόσταση θα συμμετάσχει και ο Νέστορας Κολιός.

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά μίτινγκ για τα 10.000 μ. στο Λονδίνο θα αγωνιστούν το Σάββατο ο Νίκος Σταμούλης και ο Κώστας Σταμούλης. Ο Κώστας Σταμούλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. πέτυχε 29.57.49 και ο Νίκος στην ίδια διοργάνωση 30.01.74 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ.

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!