Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Επιτροπή ΣΕΓΑΣ για το Καυτανζόγλειο στάδιο

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει την Επιτροπή που συγκροτήθηκε για το θέμα χρήσης του Καυτανζογλείου σταδίου, η οποία προέκυψε μετά από τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία της πόλης, την περασμένη εβδομάδα.

Η Επιτροπή αποτελείται από εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, σωματείων, του Συνδέσμου Προπονητών.  Β. Ελλάδας, εκπρόσωπο αθλητών,  ενώ μετά την αποδοχή της σχετικής πρότασης του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου, στην Επιτροπή μετέχουν η Βούλα Πατουλίδου και η Αναστασία Κελεσίδου. 

Η επιτροπή θα έρθει σε επαφή με τοπικούς φορείς με στόχο να επιτευχθεί λειτουργική λύση για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του στίβου στο Καυτανζόγλειο στάδιο, μετά την παραχώρηση του σε ΠΑΕ της πόλης.

Η σύνθεση της Επιτροπής

Σπύρος Κέλλης (μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ), Τάσος Τομπούλης (πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης), Χρήστος Χρυσοστομίδης (Υπεύθυνος ΚΥΑΘ), Βούλα Πατουλίδου (ολυμπιονίκης), Τασούλα Κελεσίδου (ολυμπιονίκης), Κώστας Λαμπρόπουλος (πρόεδρος ΣΠΒΕ),  Κώστας Μπανιώτης (εκπρόσωπος αθλητών ΚΥΑΑΘ), Χριστίνα Δέσκου (πρόεδρος ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας),  Γιώργος Τσίντζιλης (μέλος Δ.Σ. Γ.Σ. Ηρακλής), Αστέριος Τσιφτσόγλου (πρόεδρος ΜΑΣ Αετού Θεσσαλονίκης).

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!