Επιτροπή ΣΕΓΑΣ για το Καυτανζόγλειο στάδιο

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει την Επιτροπή που συγκροτήθηκε για το θέμα χρήσης του Καυτανζογλείου σταδίου, η οποία προέκυψε μετά από τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία της πόλης, την περασμένη εβδομάδα.

Η Επιτροπή αποτελείται από εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, σωματείων, του Συνδέσμου Προπονητών.  Β. Ελλάδας, εκπρόσωπο αθλητών,  ενώ μετά την αποδοχή της σχετικής πρότασης του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου, στην Επιτροπή μετέχουν η Βούλα Πατουλίδου και η Αναστασία Κελεσίδου. 

Η επιτροπή θα έρθει σε επαφή με τοπικούς φορείς με στόχο να επιτευχθεί λειτουργική λύση για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του στίβου στο Καυτανζόγλειο στάδιο, μετά την παραχώρηση του σε ΠΑΕ της πόλης.

Η σύνθεση της Επιτροπής

Σπύρος Κέλλης (μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ), Τάσος Τομπούλης (πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης), Χρήστος Χρυσοστομίδης (Υπεύθυνος ΚΥΑΘ), Βούλα Πατουλίδου (ολυμπιονίκης), Τασούλα Κελεσίδου (ολυμπιονίκης), Κώστας Λαμπρόπουλος (πρόεδρος ΣΠΒΕ),  Κώστας Μπανιώτης (εκπρόσωπος αθλητών ΚΥΑΑΘ), Χριστίνα Δέσκου (πρόεδρος ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας),  Γιώργος Τσίντζιλης (μέλος Δ.Σ. Γ.Σ. Ηρακλής), Αστέριος Τσιφτσόγλου (πρόεδρος ΜΑΣ Αετού Θεσσαλονίκης).

Δείτε Επίσης

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ!

Μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών και πιο έντονες συγκινήσεις από κάθε άλλη φορά υπόσχεται ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, αποτελώντας ένα αθλητικό γεγονός που χιλιάδες δρομείς επιλέγουν για την ποιότητα της διοργάνωσης και της φιλοξενίας, συνδυάζοντας αρμονικό το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο με τον αθλητισμό αναψυχής.