Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Επιτροπή ΣΕΓΑΣ για το Καυτανζόγλειο στάδιο

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει την Επιτροπή που συγκροτήθηκε για το θέμα χρήσης του Καυτανζογλείου σταδίου, η οποία προέκυψε μετά από τηλεδιάσκεψη με όλα τα σωματεία της πόλης, την περασμένη εβδομάδα.

Η Επιτροπή αποτελείται από εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, σωματείων, του Συνδέσμου Προπονητών.  Β. Ελλάδας, εκπρόσωπο αθλητών,  ενώ μετά την αποδοχή της σχετικής πρότασης του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου, στην Επιτροπή μετέχουν η Βούλα Πατουλίδου και η Αναστασία Κελεσίδου. 

Η επιτροπή θα έρθει σε επαφή με τοπικούς φορείς με στόχο να επιτευχθεί λειτουργική λύση για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του στίβου στο Καυτανζόγλειο στάδιο, μετά την παραχώρηση του σε ΠΑΕ της πόλης.

Η σύνθεση της Επιτροπής

Σπύρος Κέλλης (μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ), Τάσος Τομπούλης (πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης), Χρήστος Χρυσοστομίδης (Υπεύθυνος ΚΥΑΘ), Βούλα Πατουλίδου (ολυμπιονίκης), Τασούλα Κελεσίδου (ολυμπιονίκης), Κώστας Λαμπρόπουλος (πρόεδρος ΣΠΒΕ),  Κώστας Μπανιώτης (εκπρόσωπος αθλητών ΚΥΑΑΘ), Χριστίνα Δέσκου (πρόεδρος ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας),  Γιώργος Τσίντζιλης (μέλος Δ.Σ. Γ.Σ. Ηρακλής), Αστέριος Τσιφτσόγλου (πρόεδρος ΜΑΣ Αετού Θεσσαλονίκης).

Δείτε Επίσης

Διοργάνωση 10 + 1 TAYGETOS CHALLENGE 2022

Μετά την ανακοίνωση της διεξαγωγής του 10+1 Taygetos Challenge, η ανταπόκριση των αθλητών ήταν τεράστια φανερώνοντας, την αγάπη των αθλητών ορεινού τρεξίματος για τον αγώνα.

Διεξαγωγή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΟΛΙΧΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «ΙΣΣΩΡΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ» – 25 Σεπτεμβρίου 2022

Στο πλαίσιο του συνεδρίου των Ημερών Φυσιολογίας 2022 που διοργανώνει 23-25 Σεπτεμβρίου 2022 το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη «Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία», Ιατρική Σχολή, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Ινστιτούτο για την προβολή και την ανάπτυξη της Μάνης «Όμοιοι της Μάνης» και το Ινστιτούτο «Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική» (Ι.Ε.Φ.Α.Ι) υπό την […]