Επιστολή στήριξης από τον Αθανάσιο Παπαγεωργίου

Από τον κ. Αθανάσιο Παπαγεωργίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και προέδρου της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδας (Ε.Γ.Β.Ε.) λάβαμε επιστολή, στην οποία εκφράζει δημόσια τη στήριξή του στην τωρινή διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και στον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι του κλασικού αθλητισμού  

Ο Ελληνικός αθλητισμός βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αφού μετά από μια υπερδεκαετή οικονομική κρίση καλείται τώρα να αντιμετωπίσει, όπως και όλη η κοινωνία, και τις συνέπειες της πανδημίας.

Ο ΣΕΓΑΣ απέδειξε και συνεχίζει να αποδεικνύει ότι με σοβαρότητα, με σύνεση και με χρηστή και στιβαρή διοίκηση, αντιμετώπισε και τις δύο κρίσεις και κατόρθωσε να κρατήσει όρθιο το οικοδόμημα του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, παρά τη δραματική περικοπή των επιχορηγήσεων των Ομοσπονδιών και των διαθέσιμων πόρων για εγκαταστάσεις και υποδομές στον Ελληνικό αθλητισμό. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια αξιοποίησε το πλούσιο επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό των πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και πέτυχε την πρόοδο και την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού.          

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανανέωση και την ενδυνάμωση του ρόλου της Ομοσπονδίας, συντάσσομαι στην προσπάθεια για την εκλογή ενός νέου, μαχητικού, διεκδικητικού και ανεξάρτητου Διοικητικού Συμβουλίου που ξεκίνησε από το σημερινό Δ.Σ. και τον διαχρονικό εργάτη του κλασικού αθλητισμού Βασίλη Σεβαστή».

Δείτε Επίσης