Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Εντυπωσιακός ο Αλέξανδρος Περιστέρης στα Παπαφλέσσεια

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου

Εδώ και χρόνια φιλοξενείτε η διοργάνωση Παπαφλέσσεια στην πόλη της όμορφης Καλαμάτας, η οποία έχει την παράδοση να σημειώνονται εξαιρετικές επιδόσεις στο αγώνισμα του μήκους. Ακόμη και φέτος η παράδοση συνεχίστηκε αν και απουσίαζε ο κορυφαίος παίκτης των τελευταίων ετών στο αγώνισμα Μίλτος Τεντόγλου.
Τη φετινή χρονιά ξεχώρισε ο 24χρονος αθλητής Αλέξανδρος Περιστέρης που έκλεψε την παράσταση με τις επιδόσεις του αφού βγήκε πρώτος με άλμα στα 8,06 μ. (0,6) επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και και την δωδέκατη όλων των εποχών στη χώρα μας.
Ταυτόχρονα, αποτελεί τον 17ο Έλληνα που ξεπερνάει το φράγμα των 8.00 μέτρων στο μήκος. Ο αθλητής προπονείτε με τη μητέρα Φλορεντίνα Στεφάν και σημείωσε το μεγαλύτερο άλμα στη δεύτερη προσπάθεια ενώ είχε και άλλα έγκυρα στα 7,51 μ., 7,85 μ., και 7,74 μ., δείγμα ότι ο αγώνας ήταν σταθερός για εκείνον. Ο αθλητής είχε φτάσει τα 7,81 μ., στη διοργάνωση της Καλλιθέας όπου ήταν και το προηγούμενο ατομικό του ρεκόρ.

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης με 7,45 μ., και τρίτος ο Ξενάκης Νίκος με 7,38 μ.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Έφυ Κολοκυθά με 6,39 μ., ενώ δεύτερη ήταν η Οξάνα Κορένεβα με 6,29 μ.

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!