Ελληνικό χρώμα στην κορυφή του «Σπάρταθλον» με τον Φώτη Ζησιμόπουλο

Ο 3ος Έλληνας που κατακτά τη νίκη στο «Σπάρταθλον», Φώτης Ζησιμόπουλος έγραψε τη δική του ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του θεσμού

Η Δημητριάδης Α.Ε., αποκλειστική αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα, της καινοτόμας εταιρείας outdoor και εξοπλισμού La Sportiva και της μοναδικής συλλογής προϊόντωνBuff, βρέθηκε στην κορυφή του ιστορικού υπερμαραθωνίου «Σπάρταθλον» με τον σπουδαίο υπεραμαραθωνοδρόμο αθλητή της Φώτη Ζησιμόπουλο.

Ο 3ος Έλληνας που κατακτά τη νίκη στο «Σπάρταθλον», Φώτης Ζησιμόπουλος έγραψε τη δική του ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του θεσμού, τρέχοντας με τα μοναδικής τεχνολογίας προϊόντα της La Sportiva αλλά και φορώντας καπέλα της ανεπανάληπτης σειράς Buff, στον δυσκολότερο και πιο επίπονο υπεραμαραθώνιο της Ελλάδας. Ο 39χρονος δρομέας, υπό την καθοδήγηση της Kasimis Training, συνδύασε την παρθενική του παρουσία με τη νίκη στον ιστορικό αγώνα, καλύπτοντας τα 246χλμ. της διαδρομής από την Αθήνα μέχρι τη Σπάρτη σε 21 ώρες 57 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, ισοφαρίζοντας μάλιστα ένα από τα ρεκόρ του Γιάννη Κούρου και κάνοντας την πέμπτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.  

Τα κορυφαία στην ύπαιθρο τεχνικά προϊόντα της La Sportiva, που φέρουν την εμπειρία 93 και πλέον χρόνων αλλά και της πρωτοπόρου στον χώρο Buff, έδωσαν νέα πνοή στον αγώνα του αθλητή που συνδύασε για πρώτη φορά τα στοιχεία βουνού και ασφάλτου, σε τόσο μεγάλη απόσταση, τρέχοντας από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης έως το άγαλμα του Λεωνίδα, στη Σπάρτη.

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος δήλωσε μετά την ιστορική του νίκη: «Θέλω να ευχαριστήσω τη La Sportiva αλλά και τη Buff, για τη συνεργασία μας και τη στήριξη που μου προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια. Στο «Σπάρταθλον» είχα την ευκαιρία να τρέξω με τη μοναδική τεχνολογία και την άνεση που μου προσφέρουν τα προϊόντα αυτά και να γράψουμε μαζί ιστορία».

Από την πλευρά της Δημητριάδης Α.Ε., η CEO Εύχαρις Δημητριάδου ανέφερε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο και αθλητή πρότυπο, όπως τον Φώτη Ζησιμόπουλο. Η αντοχή, η δύναμη, το πάθος και η υπερπροσπάθεια που κατέβαλε για να μπορέσει να ολοκληρώσει αυτόν τον άθλο, δείχνουν τα μοναδικά στοιχεία προσήλωσης και συγκέντρωσης που κατέχει για να μπορέσει να επιτύχει τους στόχους του. Θα είμαστε πάντα κοντά του με καινοτόμα προϊόντα ώστε να βοηθάμε με τον καλύτερο πάντα τρόπο στην εκπλήρωση των ονείρων του. Οι κοινότητες των La Sportiva και Buff, ενδυναμώνονται κάθε χρόνο με ξεχωριστούς δρομείς από όλο τον κόσμο και συνεχίζουν να παραμένουν τα κορυφαία brands στο trail running».

Δείτε Επίσης