Δυναμικό ξεκίνημα της αθλητικής – πολιτιστικής ατζέντας του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» για το 2024

Συγκλονιστικός ο Παναγιώτης Καραΐσκος στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου

Δυναμικό ξεκίνημα της αθλητικής - πολιτιστικής ατζέντας του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» για το 2024

Ο κορυφαίος Έλληνας μαραθωνοδρόμος στην Κατερίνη, με αφορμή τα 15 Χρόνια διαδρομής του συλλόγου που ανέδειξε το μαζικό αθλητισμό στην Πιερία

Με μεγάλη ανταπόκριση – συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, η ετήσια εκδήλωση του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ», που φέτος (με αφορμή τη 15χρονη διαδρομή του συλλόγου), ήταν αφιερωμένη στον Πρωταθλητή του Μαραθωνίου Δρόμου και της ΖΩΗΣ, Παναγιώτη Καραΐσκο.

Δημήτρης Γκόγκος: Η διαδρομή του Παναγιώτη αποτυπώνει τον καθημερινό αγώνα στη ζωή μας

Τον πρωταθλητή καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Γκόγκος, ο οποίος, όπως σημείωσε: «Ο Παναγιώτης Καραΐσκος, Πρωταθλητής Ελλάδος, Νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών είναι το πρότυπο όλων μας, καθώς η διαδρομή του αποτυπώνει τη δύναμη και τον καθημερινό αγώνα στη ζωή μας. Στον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» είμαστε χαρούμενοι που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και σήμερα βρίσκεται κοντά μας» .

Επιπλέον, ο κος Γκόγκος έκανε μία συνοπτική αναδρομή στο πλούσιο – από ιδρύσεώς του – έργο του Συλλόγου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δίνουμε διαχρονικά έμφαση στις προγραμματισμένες αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου και δημιουργούμε προοπτικές και για νέες», ενώ ευχαρίστησε τον επίσημο προσκεκλημένο της εκδήλωσης, τους φορείς που συμμετείχαν, τους επίσημους προσκεκλημένους, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχία της.

Παναγιώτης Καραΐσκος: Ο ΖΕΥΣ πρωταγωνιστής

Με θερμά λόγια για τον Αθλητικό/Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» μίλησε ο Πανελληνιονίκης/Νικητής του Μαραθωνίου Αθηνών 2023, Παναγιώτης Καραΐσκος, καθώς όπως τόνισε: «Στον Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», συνάντησα ανθρώπους που αγαπούν το τρέξιμο και τις δράσεις γύρω από αυτό, που αγαπούν το Σύλλογο. Η φιλία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας, στο μέλλον θα καρποφορήσει. Αποδείξατε ότι σε αυτά τα 15 χρόνια δράσης σας, πρωταγωνιστείτε στο μαζικό αθλητισμό γιατί αγαπάτε αυτό που κάνετε και το υποστηρίζετε με θέρμη. Ο δρόμος που επιλέξατε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι δύσκολος και ανηφορικός, όμως στο τέλος οδηγεί στις επιτυχίες και τις επιβραβεύσεις. Συνεχίστε σε αυτή την κατεύθυνση».

Παράλληλα, ευχαρίστησε για τη θερμή φιλοξενία που του επιφύλαξε ο σύλλογος και υποσχέθηκε να επιστρέψει στην Πιερία για αγωνιστική και όχι μόνο συμμετοχή.

Δείτε Επίσης

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

Axd Sprint Triathlon στην Αλεξανδρούπολη στις 7/7/24

➨ Έναρξη: 08.30πμ ➨ Εκκίνηση – Τερματισμός – Ζώνη Αλλαγών: Νέα Παραλιακή Ζώνη – Ανάπλαση ➨ Συνδιοργάνωση: ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ –Τ.Ο.Ε ➨ Υποστήριξη: Δήμος Αλεξανδρούπολης ➨ Αποστάσεις: 750μ κολύμβηση – 20 χλμ ποδήλατο – 5 χλμ τρέξιμο ➨ Ο αγώνας είναι ατομικός ή σκυταλοδρομία (ομάδα με 2 ή 3 άτομα, που ο καθένας συμμετέχει σε ένα ή δύο […]