Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Διετής αποκλεισμός στον Christian Coleman

Ο Christian Coleman θα χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του χρόνου στο Τόκιο, καθώς τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό για τους χαμένους ελέγχους το 2019.

Του Τόλη Λελεκίδη

Να αναφέρουμε ότι ο Αμερικανός είχε τρεις χαμένους ελέγχους και παρόλα αυτά, με την αιτιολογία πως ο ένας ήταν εκτός χρόνου, του είχε δοθεί από την World Athletics το «πράσινο φως» να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα. Ακολούθησε θύελλα αντιδράσεων από την αθλητική κοινότητα, αφού η WA φαινόταν να έχει «δυο μέτρα και δυο σταθμά». Υπό το βάρος αυτό η AIU πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τον Coleman, ο οποίος δεν μπορεί να αγωνιστεί μέχρι τις 13 Μαΐου του 2022. Ο 24χρονος να θυμίσουμε πως είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. στο Παγκόσμιο του Κατάρ.   

Στην ανακοίνωσή της η Athletics Integrity Unit που πόσταρε στα social media αναφέρει: «Η Πειθαρχική Επιτροπή υποστήριξε την κατηγορία της AIU και τιμώρησε τον σπρίντερ Christian Coleman από τις ΗΠΑ με δύο χρόνια για τρία αποτυχημένα whereabouts σε μια περίοδο 12 μηνών».

Φωτογραφία: Nassos Triantafyllou / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Ενημερωτικό δελτίου τύπου Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας» 2020

Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές Τον τελευταίο καιρό η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει και ξαφνικά βρισκόμαστε μπροστά από μια οθόνη προσπαθώντας να καταλάβουμε την «απειλή του κορωνοϊού» παρακολουθώντας αποσβολωμένοι, πολλές φορές, τις εξελίξεις. Είναι όμως υποχρέωση όλων μας να παραμείνουμε σπίτι σύμφωνα με τις υποδείξεις της πολιτείας και να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες, τις οικογένειές […]

Η πρόσκληση στη Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με την υπ’ αρ. 2/27.1.2021 απόφασή του και σύμφωνα με το άρθρο 7 του Καταστατικού, καλεί τα Σωματεία – μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει στις 20 Μαρτίου 2021, ημέρα Σάββατο και ώρα έναρξης 10:00 π.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης όπως κατωτέρω, τηρουμένων των διατάξεων του Ν. 2725/1999 (άρθρο 24) όπως ισχύει και του Καταστατικού του ΣΕΓΑΣ (άρθρο 7 και επομ.).