Δεκατρία Σωματεία της Ηπείρου και Δ. Μακεδονίας στηρίζουν τη Σοφία Σακοράφα

Με κοινή τους ανακοίνωση δεκατρία σωματεία από την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία δηλώνουν την στήριξή τους στην υποψηφιότητα της Σοφίας Σακοράφα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

“Στηρίζουμε την υποψηφιότητα της  Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Σοφίας  Σακοράφα για  την Προεδρία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., διότι σε μία κρίσιμη εποχή πολύπλευρων δυσκολιών, είναι άκρως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που αναλαμβάνουν ευθύνες προσφοράς στον άνθρωπο και τον αθλητισμό.

Στηρίζουμε την υποψηφιότητά της για να συνεχίσει ο ΣΕΓΑΣ να υπηρετεί το αθλητικό πνεύμα και να μην καταστεί όργανο αλλότριων συμφερόντων. Στόχος όλων  μας  πρέπει να είναι η εξέλιξη των αγωνισμάτων του Στίβου και χρέος μας η στήριξη των Αθλητών μας, των Προπονητών μας, των Σωματείων μας.

Η Σοφία Σακοράφα θεωρούμε ότι έχει όλα τα προσόντα και τα εχέγγυα για να οδηγήσει τον ΣΕΓΑΣ με αγωνιστικότητα, με σταθερότητα, με εμπειρία και όραμα ακόμη πιο ψηλά την επόμενη τετραετία.

 1. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
 2. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 3. ΑΣ ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
 4. ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
 5. ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
 6. ΕΑΟ ΔΟΞΑ ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ
 7. ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
 8. ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 9. ΓΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
 10. Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ
 11. Α.Σ. ΑΡΤΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
 12. Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΥ ΖΗΝ
 13. ΟΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΡΤΑΣ”.

Δείτε Επίσης

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Zagori Mountain Running 2024: 48ωρη παράταση εγγραφών

Η Οργανωτική επιτροπή του Zagori Mountain Running ζητάει συγνώμη για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε και δεν μπορέσατε χτες να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και δίνει παράταση στις εγγραφές όλων των αγώνων των BASIC πακέτων μέχρι Τρίτη 09/07/2024 στις 23:59