Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Δεκατρία Σωματεία της Ηπείρου και Δ. Μακεδονίας στηρίζουν τη Σοφία Σακοράφα

Με κοινή τους ανακοίνωση δεκατρία σωματεία από την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία δηλώνουν την στήριξή τους στην υποψηφιότητα της Σοφίας Σακοράφα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

“Στηρίζουμε την υποψηφιότητα της  Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Σοφίας  Σακοράφα για  την Προεδρία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., διότι σε μία κρίσιμη εποχή πολύπλευρων δυσκολιών, είναι άκρως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που αναλαμβάνουν ευθύνες προσφοράς στον άνθρωπο και τον αθλητισμό.

Στηρίζουμε την υποψηφιότητά της για να συνεχίσει ο ΣΕΓΑΣ να υπηρετεί το αθλητικό πνεύμα και να μην καταστεί όργανο αλλότριων συμφερόντων. Στόχος όλων  μας  πρέπει να είναι η εξέλιξη των αγωνισμάτων του Στίβου και χρέος μας η στήριξη των Αθλητών μας, των Προπονητών μας, των Σωματείων μας.

Η Σοφία Σακοράφα θεωρούμε ότι έχει όλα τα προσόντα και τα εχέγγυα για να οδηγήσει τον ΣΕΓΑΣ με αγωνιστικότητα, με σταθερότητα, με εμπειρία και όραμα ακόμη πιο ψηλά την επόμενη τετραετία.

 1. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
 2. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 3. ΑΣ ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
 4. ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
 5. ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
 6. ΕΑΟ ΔΟΞΑ ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ
 7. ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
 8. ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 9. ΓΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
 10. Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ
 11. Α.Σ. ΑΡΤΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
 12. Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΥ ΖΗΝ
 13. ΟΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΡΤΑΣ”.

Δείτε Επίσης

39ος ΑΜΑ: Με πεντάχρονους “μαραθωνομάχους” η Τελετή Έναρξης

39ος ΑΜΑ: Με πεντάχρονους “μαραθωνομάχους” η Τελετή Έναρξης

Οι “μαραθωνομάχοι” του νηπιαγωγείου, της Α’ και Β΄ Δημοτικού Κάτω Σουλίου είναι πανέτοιμοι για την ιστορική Μάχη του Μαραθώνα. Δόρυ θα κρατούν στο χέρι τους οι λιλιπούτειοι “Αθηναίοι και οι Πλαταιείς” και σπαθί οι “Πέρσες”.

5Hours

Το ατύχημα του Θεοφάνη-Ερμή πριν 8 μήνες στα Τζουμέρκα που είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του ανέδειξε τα τεράστια κενά που υπάρχουν στην παροχή των άμεσων πρώτων βοηθειών στη χώρα μας.