Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Δεκατρία Σωματεία της Ηπείρου και Δ. Μακεδονίας στηρίζουν τη Σοφία Σακοράφα

Με κοινή τους ανακοίνωση δεκατρία σωματεία από την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία δηλώνουν την στήριξή τους στην υποψηφιότητα της Σοφίας Σακοράφα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

“Στηρίζουμε την υποψηφιότητα της  Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Σοφίας  Σακοράφα για  την Προεδρία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., διότι σε μία κρίσιμη εποχή πολύπλευρων δυσκολιών, είναι άκρως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που αναλαμβάνουν ευθύνες προσφοράς στον άνθρωπο και τον αθλητισμό.

Στηρίζουμε την υποψηφιότητά της για να συνεχίσει ο ΣΕΓΑΣ να υπηρετεί το αθλητικό πνεύμα και να μην καταστεί όργανο αλλότριων συμφερόντων. Στόχος όλων  μας  πρέπει να είναι η εξέλιξη των αγωνισμάτων του Στίβου και χρέος μας η στήριξη των Αθλητών μας, των Προπονητών μας, των Σωματείων μας.

Η Σοφία Σακοράφα θεωρούμε ότι έχει όλα τα προσόντα και τα εχέγγυα για να οδηγήσει τον ΣΕΓΑΣ με αγωνιστικότητα, με σταθερότητα, με εμπειρία και όραμα ακόμη πιο ψηλά την επόμενη τετραετία.

 1. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
 2. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 3. ΑΣ ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
 4. ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
 5. ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
 6. ΕΑΟ ΔΟΞΑ ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ
 7. ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
 8. ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 9. ΓΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
 10. Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΑΡΤΑΣ
 11. Α.Σ. ΑΡΤΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ
 12. Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΥ ΖΗΝ
 13. ΟΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΡΤΑΣ”.

Δείτε Επίσης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο Μαραθώνιος Κρήτης

Με ρεκόρ εγγραφών τους 2.800 δρομείς και ρεκόρ τερματισάντων στον Μαραθώνιο δρόμο  από όλη την Κρήτη, την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό ολοκληρώθηκε ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη. Με πάνω από 300 εθελοντές και 50 μοτοσυκλέτες των Λεσχών Varadero  και Κλασσικής  και παραπάνω από 200 μέλη της Τροχαίας […]