Δάφνινος Αγώνας “Vargas-Antaios 10 k FFF”

Ο Δάφνινος Αγώνας “Vargas-Antaios 10k FFF” είναι έτοιμος να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους λάτρεις του τρεξίματος και του αθλητισμού, προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση που συνδυάζει δρομικές προκλήσεις και φυσική ομορφιά.

Δάφνινος Αγώνας "Vargas-Antaios 10 k FFF"

Το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2023, η πανέμορφη περιοχή της Κρεμαστής, στη Ρόδο, θα φιλοξενήσει τον “Vargas-Antaios 10k FFF,” έναν αγώνα δρόμου που υπόσχεται συναρπαστικές διαδρομές και αξέχαστες στιγμές για όλες τις ηλικίες.

Πρόγραμμα:

  • Αγώνας δρόμου 10.000μ

Ο αγώνας ξεκινά στις 10:30 π.μ. από τον δρόμο μπροστά από το Skybar και τερματίζει στον ίδιο χώρο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

  • Παιδικός Αγώνας Δρόμου  1.400μ

 Η εκκίνηση του παιδικού αγώνα δίνεται περίπου στις 11:45 π.μ. και τα παιδιά μπορούν να τρέξουν μόνα τους ή με τους συνοδούς τους, ακολουθώντας τον δρόμο μπροστά και λίγο πιο κάτω από το Skybar.

Διαδρομή:

Η διαδρομή περιλαμβάνει όμορφα τοπία καθώς περνά από την παραλία Κρεμαστής και το αεροδρόμιο, συνδυάζοντας την δρομική πρόκληση με την εξερεύνηση της ιστορίας και της φύσης του τόπου.

Τοποθεσία:

Αφετηρία και τερματισμός για όλους τους αγώνες βρίσκονται στον δρόμο μπροστά και λίγο πιο κάτω από το Skybar.

Κρεμαστή, Ρόδος: Ένας Μαγικός Τόπος

Η Κρεμαστή, στη βορειοδυτική ακτή της Ρόδου, είναι ένας από τους μεγαλύτερους οικισμούς του νησιού. Με συνδυασμό σύγχρονης άνεσης, παράδοσης και ιστορίας, αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Στα αξιοθέατα της περιλαμβάνονται ο ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, το ιπποτικό φρούριο του Μεγάλου Μαγίστρου Καρέτι, και η ευνοϊκή της τοποθεσία κοντά στον Κρατικό Αερολιμένα της Ρόδου «Διαγόρας».

Ελάτε να απολαύσετε μια αθλητική εμπειρία που θα συνοδεύσετε με την ανακάλυψη του μαγικού κόσμου της Κρεμαστής κάνοντας την εγγραφή σας εδώ:

https://event.athletopia.com/dafninosagonasvargasantaiosrun10fff2023

Δείτε Επίσης