Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Atromitos Ultra 2022 19-20 Μαρτίου

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα και επωφελήσου
από τα μειωμένα κόστη συμμετοχής μέχρι 09/02

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την διοργάνωση του 2ου Atromitos Ultra στις 19-20 Μαρτίου 2022 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Πρόκειται για έναν αγώνα υπεραποστάσεων που βασίζεται σε επίσημες αποστάσεις από την IAU (International Association of Ultra Running) και παρέχει τη δυνατότητα σε δρομείς να αγωνιστούν σε 3 αγωνίσματα: 50 χλμ, 12 ώρες και 24 ώρες.

Το κύριο αγώνισμα σε αυτή την διοργάνωση είναι αυτό των 24 ωρών τρεξίματος με σκοπό την διάνυση της μεγαλύτερης δυνατής απόστασης σε αυτό το χρονικό διάστημα. Μια δοκιμασία με στόχο την δρομική επιβίωση του αθλητή, ο οποίος καλείται να ανταπεξέλθει σε αναρίθμητες σωματικές και ψυχολογικές διακυμάνσεις. Οι δρομείς που συμμετέχουν σε αγώνες υπεραποστάσεων χαρακτηρίζονται από δύναμη, επιμονή, αυτοπειθαρχία και συνέπεια.

Η Οργανωτική επιτροπή φέτος καινοτομεί εισάγοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Ομαδικό στο Αγώνισμα των 12 Ωρών. Πιο συγκεκριμένα, στο Ομαδικό των 12 ωρών η κάθε ομάδα μπορεί να έχει όσους αθλητές επιθυμεί ανεξαρτήτου φύλου, ωστόσο μόνο οι τρείς καλύτερες επιδόσεις θα ληφθούν υπόψη για την κατάταξη της ομάδας. Νικήτρια θεωρείται η ομάδα που οι τρεις καλύτεροι της αθλητές έχουν διανύσει αθροιστικά τα περισσότερα χιλιόμετρα.

O αγωνιστικός στίβος έχει επιλεγεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Ι.A.U.).

Δυνατότητα εγγραφής μέχρι τις 5 Μαρτίου 2022

Συμμετοχές στο παρακάτω link

Δείτε Επίσης

Η Ήπειρος χαρίζει τις ομορφιές της και ντύνεται «ποδηλατικά»!

Η Ήπειρος, και συγκεκριμένα τα Ιωάννινα, όπου εδρεύει η Περιφέρεια, ντύθηκαν «ποδηλατικά» και υποδέχτηκαν τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, παρουσία του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της Περιφέρειας Ηπείρου, παραβρέθηκαν και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Ιωαννίνων, Γιώργος […]

Ο ΣΕΓΑΣ και οι Πρωταθλητές του τιμούν τον Βαλκανιονίκη και ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη

Ο ΣΕΓΑΣ και οι Πρωταθλητές του τιμούν τον Βαλκανιονίκη και ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη

Ο ΣΕΓΑΣ και οι πρωταθλητές του, τιμούν τον μεγάλο Βαλκανιονίκη και ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη, εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία και όλους τους αθλητές και αθλήτριες του ΣΕΓΑΣ.