Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Ατομικό ρεκόρ για τον Γιάννη Καυκά στα 35χλμ. βάδην

Ο Γιάννης Καυκάς εκπροσώπησε τη χώρα μας στα 35χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Ποντεμπράντι και συνδύασε την παρουσία του με καλή εμφάνιση.

Ατομικό ρεκόρ για τον Γιάννη Καυκά στα 35χλμ. βάδην

 Ο αθλητής της Ντίνας Μπορνιβέλι τερμάτισε στην 18η θέση σε 2 ώρες 40.53 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ σε μια διοργάνωση όπου οι συνθήκες ήταν αρκετά καλές και επέτρεψαν στους συμμετέχοντες να διεκδικήσουν καλές επιδόσεις. Ο 36χρονος βαδιστής προσπάθησε από την αρχή της κούρσας να ακολουθήσει το ρυθμό και μπόρεσε να πετύχει τον αρχικό του στόχο, που ήταν μια επίδοση κάτω από το ατομικό του 2.45.19.


Νικητής στα 35χλμ. βάδην ήταν ο Ισπανός Αλβαρο Μαρτόν με 2.25.35 και νέο εθνικό ρεκόρ και ακολούθησε με ρεκόρ Γερμανίας ο Κριστόφερ Λίνκε με 2.27.05 και τρίτος ήταν ο Μιγκέλ Λόπεζ με 2.27.33.

Δείτε αποτελέσματα

Δείτε Επίσης

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Κορυφαία αγωνιστική υποστήριξη και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων στον 18ο Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Υποστήριξη κορυφαίου επιπέδου για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες στους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, καθώς και το πλουσιότερο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, περιλαμβάνει ο 18ος Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, που υπόσχεται να συνεχίσει την απόλυτα επιτυχημένη παράδοσή του και να ανεβάσει φέτος τον πήχη ακόμα ψηλότερα!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφώνγια τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin!

Παράταση των ομαδικών και ατομικών εγγραφών για τον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin!

Την παράταση των εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 21 Απριλίου, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!