Αθώος δηλώνει ο Makhloufi

Ο ολυμπιονίκης του Λονδίνου το 2012 στα 1.500μ. Taoufik Makhloufi βρίσκεται υπό έρευνα των γαλλικών αρχών με τις κατηγορίες για ντόπινγκ, με τον Αλγερινό αθλητή να διαμαρτύρεται.

Του Τόλη Λελεκίδη

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ θετικός. Είμαι καθαρός αθλητής και δεν θα αλλάξω σήμερα. Δεν έχω αγγίξει αναβολικές ουσίες στην καριέρα μου. Όλα τα μετάλλια και οι νίκες μου σε μεγάλες διοργανώσεις έχουν αποκτηθεί με δουλειά, αυτοθυσίες, υπομονή και θυσίες. Δεν έχω να κάνω τίποτα με την υπόθεση, είμαι ήρεμος. Είναι μια ανθυγιεινή προσπάθεια να βλάψουν τη φήμη και την εικόνα ενός ολυμπιονίκη. Είναι μια συκοφαντική εκστρατεία.  Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επίθεση με αυτό τον τρόπο», δήλωσε ο Makhloufi, σύμφωνα με το ΑΡS.

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Η προκήρυξη του 2ο WEST RUN

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί από τον δήμο Αγ. Αναργύρων / Καματερού, για δεύτερη συνεχή χρονιά η δρομική διοργάνωση, με την επωνυμία 2ο WEST RUN, που θα περιλαμβάνει αποστάσεις 20 χιλιομέτρων, σκυταλοδρομία 20 χιλιομέτρων (2 Χ 10 χλμ),  5 χιλιομέτρων και παιδικό αγώνα 1 χιλιομέτρου. Την τεχνική επιμέλεια και υποστήριξη της διοργάνωσης έχει […]