Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Συμβουλές από τον προπονητή Δημήτρη Τζεφαλή

Αθώος δηλώνει ο Makhloufi

Ο ολυμπιονίκης του Λονδίνου το 2012 στα 1.500μ. Taoufik Makhloufi βρίσκεται υπό έρευνα των γαλλικών αρχών με τις κατηγορίες για ντόπινγκ, με τον Αλγερινό αθλητή να διαμαρτύρεται.

Του Τόλη Λελεκίδη

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ θετικός. Είμαι καθαρός αθλητής και δεν θα αλλάξω σήμερα. Δεν έχω αγγίξει αναβολικές ουσίες στην καριέρα μου. Όλα τα μετάλλια και οι νίκες μου σε μεγάλες διοργανώσεις έχουν αποκτηθεί με δουλειά, αυτοθυσίες, υπομονή και θυσίες. Δεν έχω να κάνω τίποτα με την υπόθεση, είμαι ήρεμος. Είναι μια ανθυγιεινή προσπάθεια να βλάψουν τη φήμη και την εικόνα ενός ολυμπιονίκη. Είναι μια συκοφαντική εκστρατεία.  Δεν είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επίθεση με αυτό τον τρόπο», δήλωσε ο Makhloufi, σύμφωνα με το ΑΡS.

Φωτογραφία: Angelos Zymaras / azsportsimages

Δείτε Επίσης

Σε παγκόσμιο επίπεδο εξελίχθηκε ο αγώνας για τις αθλήτριες Πόλακ και Κυριακοπούλου στον Άγιο-Κοσμά

Επιμέλεια: Ζαχαρένια Πιλιτσίδου Ο αγώνας επί κοντώ στους διασυλλογικούς αγώνες του Αγίου Κοσμά εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τα υψηλά για την εποχή και τα δεδομένα ύψη που πέτυχαν η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) και η Νικόλ Κυριακοπούλου (ΑΓΕΣ Κάμειρος). Πρώτη βγήκε η Ελένη Πόλακ με νίκη σε άλμα 4,70 μ. ενώ δεύτερη ακολούθησε η Κυριακοπούλου […]

Ίλζε Λογδανίδου

Φωτογραφίες: Άγγελος Ζυμάρας Δείτε τη φωτογράφιση της Ίλζε Λογδανίδου στον Άγγελο Ζυμάρα. Διαβάστε τη συνέντευξή στον Λευθέρη Πλακίδα εδώ.