Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Athens Half Marathon Expo 16-18/3 στην Τεχνόπολη

Στην τελική ευθεία πριν δοθεί το σύνθημα της εκκίνησης την Κυριακή, 19 Μαρτίου μπαίνει ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας.

Athens Half Marathon Expo 16-18/3 στην Τεχνόπολη

Την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, δίνει ραντεβού με τους φίλους του δρομικού κινήματος καθώς στις 13.00 θα εγκαινιαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων και η, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100).

Ο Ημιμαραθωνίος της Αθήνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη. Διοργανωτές του αγώνα που φέτος εκτιμάται ότι θα υποδεχθεί 19.000 δρομείς σε τρεις διαδρομές (Ημιμαραθώνιος, 5 χλμ-ΟΠΑΠ και Family Run) είναι ο  ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Στην Athens Half Marathon Expo, που φέρει την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Be Best,  θα δώσουν το «παρών» περισσότεροι από 50 εκθέτες που εκπροσωπούν,  μεταξύ άλλων, τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της αθλητικής ένδυσης, υπόδησης και εξοπλισμού, διατροφής, υγείας, αποκατάστασης, εξοπλισμού αθλητικών εγκαταστάσεων και αθλητικής ενημέρωσης. 

Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων της διοργάνωσης από όπου οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους (με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και το υλικό συμμετοχής στον αγώνα.

Η Athens Half Marathon Expo θα είναι ανοιχτή για το κοινό  την Πέμπτη 16 Μαρτίου (13.00 έως 20.00), την Παρασκευή 17 Μαρτίου (10.00-20.00) και το Σάββατο 18 Μαρτίου (10.00-18.00). 

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!