Απάντηση για το «άστοχη» του υφυπουργού Αθλητισμού

Η Κατερίνα Στεφανίδη ανταπάντησε στον Λευτέρη Αυγενάκη, μετά την δήλωσή του που χαρακτήρισε την αρχική ανάρτησης της «χρυσής» ολυμπιονίκη για τα πριμ «άστοχη».

Μιλώντας για το θέμα στο τηλεοπτικό κανάλι «Open» η κορυφαία μας αθλήτρια είπε μεταξύ άλλων:

Για το ζήτημα με τα πριμ:


«Μας βοήθησε ο δικηγόρος της Ομοσπονδίας ώστε να μπλοκάρουμε τη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να επιστρέψουμε τα χρήματα του πριμ μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες. Αφού έγινε όλος ο χαμός, λάβαμε για πρώτη φορά επίσημη απάντηση από το Υπουργείο, η οποία λέει ότι θα προχωρήσουμε πλέον σε νομοθετική ρύθμιση. Στα προσωπικά μου μέιλ στο Υπουργείο έχω αναφέρει και άλλους αθλητές, που είναι άλλων αθλημάτων γιατί δεν με ενδιαφέρει να λυθεί το θέμα μόνο για μας και για το στίβο αλλά γενικότερα για όλα τα παιδιά που το αξίζουνε».

Για την ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη περί «άστοχης τοποθέτησης» της ίδιας:


«Αν ήταν τόσο άστοχη η ανάρτηση μου πως δεχθήκαμε μια επίσημη απάντηση επιτέλους μια μέρα μετά την ανάρτηση; Και πόσο άστοχη ήταν πραγματικά;».

Για το «lockdown» στον ελληνικό αθλητισμό;


«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να βρεθούν κάποιες λύσεις που να επιτρέπουν στον κόσμο να αθλείται κάτω από τις σωστές συνθήκες. Τα αποτελέσματα αυτού που συμβαίνει τώρα στις νέες ηλικίες θα τα δούμε σε περίπου δέκα χρόνια στον αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό».

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Νομίζω σε συνδυασμό με τα νέα για το εμβόλιο που έχουμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες το γεγονός ότι έγιναν με επιτυχία αγώνες ενόργανης και με φιλάθλους στο Τόκιο είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό».

Φωτογραφία: azsportsimages

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=fbYg7WRPpIE&feature=emb_title

Δείτε Επίσης