Απάντηση Αλέξη Αλεξόπουλου για το θέμα Κυτέα, Φιλιππίδη

Όσον αφορά το θέμα με τα οφειλόμενα που έθιξε ο Δημήτρης Κυτέας με τον Κώστα Φιλιππίδη στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Έλληνας προπονητής, για τις δικαστικές αποφάσεις με τον Πανελλήνιο Γ.Σ., το Athletics magazine επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλέξη Αλεξόπουλο που δήλωσε τα εξής:

«Δεν αρνηθήκαμε το ποσό, αλλά για να γίνει ο διακανονισμός πρέπει ο Σύλλογος να βγαίνει, κάτι που δεν συμβαίνει. Εγώ δεν μπορώ να αντεπεξέλθω. Ο Σύλλογος τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο έχασε όλα του τα έσοδα με τον κορωνοϊό. Και τον Σεπτέμβριο η απώλεια ήταν 60%. Έγινε μια συνάντηση και μου ζητήθηκε από τον Δημήτρη Κυτέα να κάνω έναν διακανονισμό. Προς τιμήν του ο Δημήτρης Κυτέας μου πρότεινε ένα ποσό, που όμως δεν υπάρχει στην παρούσα φάση. Δικαίως ζητούν τα χρήματα από τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά δεν τα έχουμε. Είναι σε πολύ δύσκολη θέση ο Πανελλήνιος. Σε ό,τι αφορά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κάθε φορά ο Δημήτρης Κυτέας με τον Κώστα Φιλιππίδη μου ζητούσαν ένα ποσό, όπως έγινε πέρσι και πρόπερσι και φέτος δεν μου ζήτησαν και θεώρησα πως κατανοούν την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Σύλλογος και γι’ αυτό δεν το έκαναν. Εμείς όλο το καλοκαίρι δεν εισπράξαμε τίποτα και σαν Πανελλήνιος έπρεπε να δώσουμε επίδομα αδείας και δώρο Πάσχα σε 20 διοικητικούς και 50 προπονητές. Πάντως τα οδοιπορικά αν μου τα ζητήσουν θα τα δώσω».

Δείτε Επίσης

Fitness Awards 2024

ο θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness.

Tihio Race Ultra Edition 2024

Tihio Race Ultra Edition 2024

Όταν κλείνει η διοργάνωση του Tihio Race Ultra Edition και οι αθλητές μιλούν με τα καλύτερα λόγια τότε δεν μπορεί παρά να νιώθουμε ικανοποίηση αλλά και ευθύνη για την επόμενη χρονιά!