Στο Athletics Magazine θα βρείτε ό,τι συμβαίνει στον Στίβο, στο Τρέξιμο, στην Ποδηλασία και στο Τρίαθλο.

Απάντηση Αλέξη Αλεξόπουλου για το θέμα Κυτέα, Φιλιππίδη

Όσον αφορά το θέμα με τα οφειλόμενα που έθιξε ο Δημήτρης Κυτέας με τον Κώστα Φιλιππίδη στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Έλληνας προπονητής, για τις δικαστικές αποφάσεις με τον Πανελλήνιο Γ.Σ., το Athletics magazine επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλέξη Αλεξόπουλο που δήλωσε τα εξής:

«Δεν αρνηθήκαμε το ποσό, αλλά για να γίνει ο διακανονισμός πρέπει ο Σύλλογος να βγαίνει, κάτι που δεν συμβαίνει. Εγώ δεν μπορώ να αντεπεξέλθω. Ο Σύλλογος τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο έχασε όλα του τα έσοδα με τον κορωνοϊό. Και τον Σεπτέμβριο η απώλεια ήταν 60%. Έγινε μια συνάντηση και μου ζητήθηκε από τον Δημήτρη Κυτέα να κάνω έναν διακανονισμό. Προς τιμήν του ο Δημήτρης Κυτέας μου πρότεινε ένα ποσό, που όμως δεν υπάρχει στην παρούσα φάση. Δικαίως ζητούν τα χρήματα από τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά δεν τα έχουμε. Είναι σε πολύ δύσκολη θέση ο Πανελλήνιος. Σε ό,τι αφορά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κάθε φορά ο Δημήτρης Κυτέας με τον Κώστα Φιλιππίδη μου ζητούσαν ένα ποσό, όπως έγινε πέρσι και πρόπερσι και φέτος δεν μου ζήτησαν και θεώρησα πως κατανοούν την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Σύλλογος και γι’ αυτό δεν το έκαναν. Εμείς όλο το καλοκαίρι δεν εισπράξαμε τίποτα και σαν Πανελλήνιος έπρεπε να δώσουμε επίδομα αδείας και δώρο Πάσχα σε 20 διοικητικούς και 50 προπονητές. Πάντως τα οδοιπορικά αν μου τα ζητήσουν θα τα δώσω».

Δείτε Επίσης

Σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στη λαμπερή βραδιά των Gazzetta Awards by bwin!

Περίοπτη θέση στη λαμπερή βραδιά των ετήσιων αθλητικών βραβείων Gazzetta Awards by bwin, που συγκέντρωσαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού, είχε ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της διοργάνωσης στον αθλητισμό!